ماهان شبکه ایرانیان

پلوی بخارایی؛ غذای معروف کشور ازبکستان

غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود. این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!

وب سایت سوران: غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!
 
مواد لازم:

  • برنج 1 کیلو
  • گوشت نیم کیلو
  • کره 250 گرم
  • کشمش 150 گرم (پلویی)
  • هویج نیم کیلو (خلال شده)
  • پیاز 4 عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زعفران 1 قاشق چایخوری (ساییده)
 
پلوی بخارایی

طرز تهیه:

برای تهیه این پلوی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری کره آب میکنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ  شوند.سپس گوشتها را به صورت تکه ای خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمک و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه کرده و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابکشی میرسانیم.کشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا کمی باد کند و آن را به گوشتی که آبش کاملا تبخیر شده اضافه میکنیم.برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.

نکات:
 
1-بهتر استاز ته چین گوشت برای این غذا استفاده کنید.

2-اگر غذای ترش دوست دارید کمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان