ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ماهی شیر با گوجه گیلاسی

این غذا بسیار ساده و سالم است و به سرعت آماده می شود. می توانید آن را با انواع ماهی که بافتی مشابه ماهی شیر دارند، بپزید.

وب سایت آشپزباشی: ماهی با گوجه و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و سالم است و به سرعت آماده می شود. می توانید آن را با انواع ماهی که بافتی مشابه ماهی شیر دارند، بپزید.
 
مواد لازم:
 
  •     ماهی شیر  2 تکه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیر  2 حبه
  •     گوجه گیلاسی  20 عدد
  •     کاپاریس  45 گرم
  •     لیمو ترش 1 عدد
  •    جعفری  5 شاخه
 
 ماهی با گوجه و کاپاریس
 
 طرز تهیه:

1- به تکه های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید و بر روی آن ها کمی روغن زیتون بمالید. سپس آن ها را برای 5 دقیقه از هر طرف روی حرارت بالا، تا زمانی که مغز پخت شوند، بپزید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.

2- مقداری روغن در ماهیتابه گرم کنید و سیر و گوجه ها را برای 5 دقیقه در آن تفت دهید.

 3-کاپاریس و قاچ های لیمو را اضافه کنید و برای 2 دقیقه دیگر بپزید.

4-جعفری خرد شده را هم به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و بعد از تفتی کوتاه آن ها را از روی حرارت برداشته و روی ماهی ها بریزید و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با گوجه و کاپاریس:

1- از استیک ماهی شیر یا ماهی هایی با بافت مشابه استفاده کنید.

2- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

3- لیمو را هم پوست گرفته و آن را قاچ کنید.

4- برگ های جعفری را ریز خرد کنید. 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان