وب سایت آشپزباشی: ماهی با گوجه و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و سالم است و به سرعت آماده می شود. می توانید آن را با انواع ماهی که بافتی مشابه ماهی شیر دارند، بپزید.
- ماهی شیر 2 تکه
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
- سیر 2 حبه
- گوجه گیلاسی 20 عدد
- کاپاریس 45 گرم
- لیمو ترش 1 عدد
- جعفری 5 شاخه
طرز تهیه:
1- به تکه های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید و بر روی آن ها کمی روغن زیتون بمالید. سپس آن ها را برای 5 دقیقه از هر طرف روی حرارت بالا، تا زمانی که مغز پخت شوند، بپزید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.
2- مقداری روغن در ماهیتابه گرم کنید و سیر و گوجه ها را برای 5 دقیقه در آن تفت دهید.
3-کاپاریس و قاچ های لیمو را اضافه کنید و برای 2 دقیقه دیگر بپزید.
4-جعفری خرد شده را هم به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و بعد از تفتی کوتاه آن ها را از روی حرارت برداشته و روی ماهی ها بریزید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با گوجه و کاپاریس:
1- از استیک ماهی شیر یا ماهی هایی با بافت مشابه استفاده کنید.
2- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
3- لیمو را هم پوست گرفته و آن را قاچ کنید.
4- برگ های جعفری را ریز خرد کنید.