ماهان شبکه ایرانیان

غذای گرمِ زمستانی: همبرگر عدس و گردو

این همبرگر گیاهی و تند مزه را به همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.

وب سایت آشپزباشی: همبرگر عدس و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این همبرگر گیاهی و تند مزه را به همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.
 
مواد لازم:

  •     گردو  3/4 پیمانه
  •     آرد سوخاری  1/3 پیمانه
  •     سیر  3 حبه
  •     پودر زیره  2 قاشق چای خوری
  •     فلفل قرمز  1/4 قاشق چای خوری
  •     نمک  یک و نیم قاشق غذاخوری
  •     فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
  •     عدس  3/4 پیمانه
  •     روغن زیتون  4 قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ 1 عدد بزرگ
 
همبرگر عدس و گردو 

طرز تهیه:

1-گردو، آرد سوخاری، سیر، زیره، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته و بزنید، تا همه ی مواد کاملا پودر شوند.

2-عدس نیم پز و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به سایر مواد اضافه کنید و کمی دیگر بزنید (ولی خیلی خرد نکنید).

3-در کاسه ای بزرگ، تخم مرغ را شکسته و بزنید. ترکیب عدس را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

4-مواد را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. آنها را به شکل توپ های گرد درآورید و با فشار کف دست به پهنای 2 سانتی متر باز کنید.
 
5-  3 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب گرم کنید. و همبرگرها را برای 8 تا 10 دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید. آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

6-آن ها را در نان همبرگر قرار دهید و به همراه برش های گوجه فرنگی، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز میل کنید.

7-برای تهیه سس ماست و گشنیز، سه چهارم پیمانه ماست، 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
 
نکات:

1- گردو ها را کمی تفت دهید و بگذارید تا خنک شوند. برای این کار می توانید آن ها را در سینی فر پهن کنید و برای حدود 10 دقیقه تا عطرشان بلند شود، در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

2- می توانید به جای آرد سوخاری از تکه های نان تست شده استفاده کنید.

3- سیرها را خرد کنید.

4- عدس را نیم پز کنید. آن را آبکشی کرده و بگذارید تا خنک شود. 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان