وب سایت آشپزباشی: همبرگر عدس و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این همبرگر گیاهی و تند مزه را به همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
- گردو 3/4 پیمانه
- آرد سوخاری 1/3 پیمانه
- سیر 3 حبه
- پودر زیره 2 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
- نمک یک و نیم قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
- عدس 3/4 پیمانه
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد بزرگ
طرز تهیه:
1-گردو، آرد سوخاری، سیر، زیره، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته و بزنید، تا همه ی مواد کاملا پودر شوند.
2-عدس نیم پز و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به سایر مواد اضافه کنید و کمی دیگر بزنید (ولی خیلی خرد نکنید).
3-در کاسه ای بزرگ، تخم مرغ را شکسته و بزنید. ترکیب عدس را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
4-مواد را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. آنها را به شکل توپ های گرد درآورید و با فشار کف دست به پهنای 2 سانتی متر باز کنید.
5- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب گرم کنید. و همبرگرها را برای 8 تا 10 دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید. آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
6-آن ها را در نان همبرگر قرار دهید و به همراه برش های گوجه فرنگی، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز میل کنید.
7-برای تهیه سس ماست و گشنیز، سه چهارم پیمانه ماست، 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
نکات:
1- گردو ها را کمی تفت
دهید و بگذارید تا خنک شوند. برای این کار می توانید آن ها را در سینی فر
پهن کنید و برای حدود 10 دقیقه تا عطرشان بلند شود، در فر با حرارت 180
درجه سانتی گراد قرار دهید.
2- می توانید به جای آرد سوخاری از تکه های نان تست شده استفاده کنید.
3- سیرها را خرد کنید.
4- عدس را نیم پز کنید. آن را آبکشی کرده و بگذارید تا خنک شود.