شناسه : ۳۹۱۰۰۱ - سه شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۲۹
خوشمزه روز: خوراک مرغ و آناناس [تماشا کنید]
این غذا برای مواقعی که دوست دارید خوراک مرغ با پلوی دم کشیده را به روشی جدید و شیک برای مهمان های خود سرو کنید، مناسب خواهد بود. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
این غذا برای مواقعی که دوست دارید خوراک مرغ با پلوی دم کشیده را به روشی جدید و شیک برای مهمان های خود سرو کنید، مناسب خواهد بود. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (2 نفر)
- 1 عدد آناناس بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
- 6 عدد فیله مرغ
- نمک
- فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری سس هویسین
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 1 قاشق غذاخوری سیر له شده
- 100 میلی لیتر آب مرغ
- برنج پخته شده برای سرو
- دانه کنجد برای تزئین
طرز تهیه
- با یک چاقوی تیز، آناناس را از وسط دو نیم کنید.
- گوشت داخلی میوه را با چاقو برش داده و بیرون بیاورید. مواظب باشید تا پوست آناناس آسیب نبیند.
- آناناس را به صورت مکعبی برش دهید و درون یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.
- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم داغ کنید.
- مرغ ها را درون تابه ریخته، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
- پس از پخته شدن مرغ ها، آن را از تابه خارج کنید.
- تکه های آناناس، سس هویسین، سس سویا، شکر قهوه ای و سیر له شده را درون تابه ریخته و دو دقیقه هم بزنید.
- سپس، آب مرغ را بیفزایید.
- اجازه دهید تا سس با حرارت ملایم بجوشد.
- پس از غلیظ شدن سس، مرغ را افزوده و هم بزنید تا سس به خورد مرغ ها برود.
- درون پوسته آناناس مقداری برنج ریخته، در کنار آن مخلوط مرغ را بریزید.
- این غذا را با کنجد تزئین و سرو نمایید.