ماهان شبکه ایرانیان

تخم گشنیز

مهمترین مواد موثر و ترکیبات شیمیایی: ۱-لینالول ۲-آنتول کامفر کامفن کومارین ها۳-اسیدهای چرب اولئیک، لیندیک، پتروسلینیک۴-فلاونوئیدها شامل: کریستین ، روتین۵-کلروژنیک اسید و کافئیک اسید۶-انواع ویتامین و مواد معدنی بتاسیتوسترولمهمترین کاربردهای درمانی۱-ضد نفخ بسیار قوی درمان اتساع شکمی (۱ قاشق چایخوری از پودر تخم گیاه بعد از هر وعده غذایی)۲-هضم کننده و ...

تخم گشنیز
مهمترین مواد موثر و ترکیبات شیمیایی:
1-لینالول
2-آنتول کامفر کامفن کومارین ها
3-اسیدهای چرب اولئیک، لیندیک، پتروسلینیک
4-فلاونوئیدها شامل: کریستین ، روتین
5-کلروژنیک اسید و کافئیک اسید
6-انواع ویتامین و مواد معدنی بتاسیتوسترول

مهمترین کاربردهای درمانی

1-ضد نفخ بسیار قوی درمان اتساع شکمی (1 قاشق چایخوری از پودر تخم گیاه بعد از هر وعده غذایی)
2-هضم کننده و جلوگیری از ترش کردن بعد از خوردن غذا
3-ضد تهوع و ضد استفراغ
4-درمان سوء هاضمه و تقویت معده و دستگاه گوارش ملین ملایم و درمان کننده بواسیر یا هموروئید
5-خاصیت ضد باکتری دارد و بیماری های عفونی روده را از بین می برد.
6-ضد اسپاسم دستگاه گوارش بوده ودل درد و معده درد را درمان می کند.
7-ضد لارو ضد انگل های روده انسان ضد میکروب و آنتی باکتریال ضد قارچ های بیماری زا
8-کاهش دهنده بسیار عالی قند خون
9-کاهش دهنده بسیارقوی چربی های خون
10-کمک کننده به درمان بیماریهای اعصاب مانند صرع
11-خاصیت آنتی اکسیدان بسیار قوی دارد و طعم دهنده بسیار عالی برای غذاهاست.
12-بخور آن جهت درمان گریپ و سینوزیت بسیار مناسب است.
13- مسکن، آرام بخش و خواب آور است ولی مصرف بیش از حد آن تولید مستی توام با خستگی شدید می کند و گاهی به خوابی عمیق و گنگی و بی حسی منجر می شود.
در تمامی موارد فوق یک قاشق چایخوری از پودر تخم گشنیز بعد از هر وعده غذایی میل شود و یا به صورت دم کرده دریک فنجان آب جوش بعد از ناهار و شام مصرف گردد.
اسید کلروژنیک موجود در آن یکی از قوی ترین جمع کننده های رادیکال های آزاد است و خاصیت ضد سرطان، ضد میکروب، ضد ویروس و ضد چربی به خون یا LDL می باشد و کاهنده بسیار عالی برای چربی های خون می باشد.
کریستین موجود درآن آنتی اکسیدانی بسیار قوی با فعالیت گسترده می باشد. این ماده از تشکیل لخته و در نتیجه انسداد شریان ها جلوگیری می کند. کسانی که از این ماده استفاده می کنند خطر بروز حمله قلبی کشنده درآنها بسیارکم می شود.
منبع:هنر آشپزی،شماره 55
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان