ماهان شبکه ایرانیان

مواد آنتی باکتریال موجود در قهوه با بوی بد دهان مبارزه می کند!

دانشمندان متوجه شده اند، که مواد خاص موجود در قهوه با بوی بد دهان در جنگند:چیزی که بر امتیازات قهوه می افزاید و باعث می شود لذت نوشیدن قهوه دوچندان شود

مواد آنتی باکتریال موجود در قهوه با بوی بد دهان مبارزه می کند!
دانشمندان متوجه شده اند، که مواد خاص موجود در قهوه با بوی بد دهان در جنگند:چیزی که بر امتیازات قهوه می افزاید و باعث می شود لذت نوشیدن قهوه دوچندان شود.
دانشمندان طی آزمایشات مختلف پی برده اند که قهوه خواص فراوانی دارد.آنها در حال انجام آزمایشند،تا مشخص شود که چه عنصری در قهوه موجب تولید بوی مطبوع آن می شود.آنها در کنفرانس ISBOR واقع در دورتموند گزارشی از نتایج آزمایشاتشان ارائه کردند.
قهوه هنگامی که با شیر صرف شود،رطوبت دهان را خشک می کند و می تواند باعث بوی نامطبوعی شود.این بو از باکتریهای ناشی می شود که مواد موجود در قهوه و شیر را تجزیه کرده و به این طریق مواد بدبویی را تولید می کنند.
یکی ازدانشمندان، روزنبرگ و همکارانش 3 نوع قهوه متفاوت را در آزمایشگاه از لحاظ تولید رایحه بررسی کرده و طی آن عصاره قهوه را با بزاق دهان درهم آمیختند.این ماده باعث به وجود آمدن مخلوطی از گازهای می شود.اما برخلاف انتظار آنها، هیچ بوی نامطبوعی از لیوانهای حاوی این قهوه ها متصاعد نشد، بلکه بوی خوشی از آنها به مشام می رسید.دانشمندان حدس می زنند که این تاثیر غیرمنتظره به علت وجود مواد آنتی باکتریال در قهوه است.آنها درصددند که مولکولهای تولید کننده بوی خوش در قهوه را به طور جداگانه آزمایش کنند.تحقیقات آنها می تواند منجر به تغییری بزرگ در ساخت خوشبو کننده های دهان، آدامسها و آب نباتها شود:خوردنی هایی که علاوه بر خاصیت خوردنی بودن، دهان را نیز خوشبو می کنند.
منبع:اطلاعات علمی شماره11
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان