وب سایت سوران: مرغ سوخاری غذای محبوبی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
- آرد سفید 2پیمانه
- آرد سوخاری 2پیمانه
- مرغ (ران یا سینه) مرغ هرفرد 2تکه
- پودر سیر به میزان لازم
- سیر سیر 1حبه
- پیاز متوسط (خرد شده) 1عدد
- نمک وفلفل به میزان لازم
- تخم مرغ تخم مرغ 3عدد
طرز تهیه:
1-ایتدا مرغ را در قابلمه ای پر از آب به همراه پیاز و سیر بگذارید بپزد 20 دقیقه کافی است زیاد لازم نیست بپزد.
2-مرغ رو بعد آبکشی اول تو آردی مقداری بهش فلفل و پودر سیراضافه شده مخلوط میکنیم بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری میغلطونیم .
3-و بعد در ماهیتابه ای گود دو سوم روغن میریزیم و میزاریم خوب داغ بشه و مرغ هارو درو نش سرخ میکنیم می ذاریم کمی قهوه ای کم رنگ بشه و بعد روغن اضافه اش رو می گیریم و بعد با کاهو خیارشور و گوجه سس میل کنید نوش جان.
نکات مهم:
1-مرغ را نباید تاحدی بپزید که خیلی نرم شود.
2-از ارد سوخاری مرغوب استفاده کنید من از پودر سوخاری گرانول شاهسوند استفاده کردم.
3-آرد رو یک مقدار کمتر در نظر بگیرید که اگر کم اوردید بتونید باز هم استفاده کنیم.