ماهان شبکه ایرانیان

پاستا مکزیکی با سس تاکو و ترتیلا

غذاهای مکزیکی تند لذیذ است و در اکثر آنها گوشت و ذرت استفاده شده. در این مقاله پیش غذای ساده مکزیکی را در نظر گرفته ایم که شما می‌توانید در صورت تمایل میزان فلفل آن را کم یا زیاد کنید.اما خاطرات باشد که هر غذای مکزیکی، تندش خوش مزه تر است.

 پاستتا

غذاهای مکزیکی تند لذیذ است و در اکثر آنها گوشت و ذرت استفاده شده. در این مقاله پیش غذای ساده مکزیکی را در نظر گرفته ایم که شما می‌توانید در صورت تمایل میزان فلفل آن را کم یا زیاد کنید.اما خاطرات باشد که هر غذای مکزیکی، تندش خوش مزه تر است. 

مواد لازم

 

* پنیر چدار رنده شده 1 فنجان

* پنیر سوئیسی رنده شده 1 فنجان

* چیپس ترتیلا خرد شده یک و نیم فنجان

* خامه ترش 1 فنجان

* گوشت چرخ کرده 500 گرم

* پنیر خامه ای 100 گرم

* نمک 1 قاشق چای‌خوری

* پودر چیلی(فلفل تند) 1 قاشق چای‌خوری

* پاستا صدفی بزرگ 18 عدد

* کره ذوب شده 2 قاشق

 

* سس تاکو 1 فنجان

پاستا

طرز تهیه: 

در یک تابه گوشت چرخ کرده را با کمی‌روغن زیتون تفت بدهید تا دیگر صورتی رنگ نباشد و خوب بپزد. سپس پنیر خامه‌ای، نمک و فلفل چیلی را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه مواد را در تابه مخلوط کنید.

هم‌زمان، یک قابلمه پر از آب را با مقداری کمی‌نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس پاستا صدفی‌ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید. سپس آبکشی کنید و آنها را درون کره ذوب شده بریزید و مخلوط کنید.

دمای 175 درجه سانتی گراد برای فر مناسب است.تا 175 درجه فر را گرم کنید.

پاستا مرغ

 پاستا صدفی‌ها را با مخلوط گوشتی پر کنید. آن‌ها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ قرار دهید و سس تاکو را روی آن‌ها بریزید. روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را به مدت 15دقیقه در فر قرار دهید.

 وقتی ظرف را بیرون آوردید، روی پاستا‌ها را با پنیر چدار، پنیر سوئیسی و چیپس ترتیلا پر کنید و  دوباره آن‌ها را برای 15 دقیقه به فر بازگردانید.

 پاستای آماده را با خامه ترش سرو کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان