ماهان شبکه ایرانیان

ماست پروبیوتیک یعنی چه؟

پروماس یا ماست پروبیوتیک، یک فرآورده لبنی جدید است که به تولید رسیده و در واقع این محصول نوعی ماست غنی شده است که با استفاده از آن نه تنها می‌توان از مزایای ماست بهره برد بلکه می‌توان باکتری‌های مفید و لازم بدن را نیز از این طریق تامین کرد

ماست پروبیوتیک یعنی چه؟

پروماس یا ماست پروبیوتیک، یک فرآورده لبنی جدید است که به تولید رسیده و در واقع این محصول نوعی ماست غنی شده است که با استفاده از آن نه تنها می‌توان از مزایای ماست بهره برد بلکه می‌توان باکتری‌های مفید و لازم بدن را نیز از این طریق تامین کرد. این فرآورده جدید لبنی بعد از معرفی نوشیدنی به نام کفیر به منظور افزایش سطح سلامت جامعه به تولید رسید و طی نشست خبری و با حضور خبرنگاران رسانه‌های خبری معرفی شد.
دکتر حسن جودکی، معاون کیفیت و مسوول تحقیق و توسعه شرکت پگاه تهران در این گفتگوی خبری گفت: «پروبیوتیک‌ها از مهم‌ترین عواملی هستند که می‌توانند مقاومت بدن را افزایش داده و شرایط را برای مبارزه با میکروب‌ها و باکتری‌های مضر فراهم آورند.» دکتر حسن جودکی در ادامه افزود: «بازار ماست‌های پروبیوتیکی در سراسر جهان رشد محسوسی داشته و طبق گزارش‌های موجود بخش قابل‌توجهی از ماست‌های عرضه شده حاوی باکتری‌های پروبیوتیکی است. امروزه سهم بازار ماست پروبیوتیک در کشورهای اروپایی بین 5 تا 20 درصد بازار برآورد شده است و در فرانسه نیز 10 درصد ماست‌ها پروبیوتیک هستند.»
 

پروبیوتیک‌ها را جدی بگیرید
 

معاون کیفیت شرکت شیر پگاه تهران ادامه داد: «باید مصرف پروبیوتیک‌ها را جدی گرفت چرا که با استفاده از باکتری‌های مفید می‌توان برخی بیماری‌ها را درمان کرده و حتی از بروز بیشتر بیماری‌ها جلوگیری کرد. پروبیوتیک‌ها تاثیرات شگرفی بر تقویت سیستم ایمنی بدن داشته و با این ویژگی می‌توانند بدن را در مقابل بیماری‌هایی مقاوم کنند. ضمن اینکه با مصرف این نوع فرآورده‌ها می‌توان با بیشتر بیماری‌های دستگاه گوارشی خداحافظی کرد.»
دکتر جودکی ادامه داد: «پروماس در دمایی بین 38 تا 45 درجه سانتی گراد تهیه می‌شود. باکتری‌های مفید موجود در این نوع ماست، در تولید ترکیبات مورد نیاز بدن مانند ویتامین‌ها و اسید‌های آلی نقش موثری بر عهده دارند و می‌توانند باکتری‌های مضر را از بین ببرند. استفاده از میکروب‌های زنده برای افزایش سطح سلامت انسان موضوع جدیدی نیست و از سال‌ها پیش مواد تخمیری به خصوص فرآورده‌های لبنی حاوی میکروب زنده مفید مانند ماست، دوغ، پنیر و... از سوی مردم مورد استفاده قرار می‌گرفت.» وی با اشاره به قیمت این فرآورده گفت: «لبنیات پروبیوتیکی در بیشتر کشورهای جهان در حدود سه برابر قیمت نوع معمولی آن به فروش می‌رسند اما شرکت پگاه پروماس را با قیمتی تقریبا دو برابر قیمت ماست‌های معمولی ارایه می‌دهد. البته قیمت این محصول در مقایسه با ماست‌های دیگر شرکت‌ها چندان بالا نیست.»

معاون کیفیت شرکت شیر پگاه تهران ادامه داد: «در صورتی که دولت برای محصولات پروبیوتیکی یارانه در نظر بگیرد، به طور قطع استقبال مردم از این نوع محصولات لبنی افزایش خواهد یافت و این امر نیز در نهایت به افزایش سلامت جامعه منجر خواهد شد.» وی اضافه کرد: «استفاده از این محصول، جذب کلسیم و کاهش خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان، جلوگیری از بروز برفک دهان، درمان سنگ‌های کلیه، جلوگیری از ابتلا به یبوست در افراد مسن، جذب و ساخت ویتامین‌ها به خصوص ویتامین‌های گروه B، هضم لاکتوز در روده و درمان بیماری‌های گوارشی را به دنبال دارد، از این رو استفاده از این محصول به تمامی‌اقشار جامعه توصیه می‌شود.»
مسوول تحقیق و توسعه شرکت شیر پگاه تهران ادامه داد: «این شرکت پیش از این نوشیدنی به نام کفیر را تولید کرد که این نوع دوغ نیز حاوی مقادیر بسیار زیادی باکتری‌های مفید و ضروری بدن است. البته قصد داریم تا اوایل سال آینده آب میوه پروبیوتیک را نیز به بازار عرضه کنیم تا کلیه افراد جامعه با هر سلیقه و ذایقه‌ای از این نوع محصولات بی‌نصیب نمانند.»

شیرخشک یا آب در هیچ‌یک از محصولات لبنی وجود ندارد
 

دکتر محمدحسن واسفی، مدیر عامل شرکت شیر پگاه تهران نیز در خصوص ویژگی‌های تغذیه‌ای کفیر و پروماس گفت: «این مواد به‌عنوان منبع غنی از ویتامین K، کلسیم و پتاسیم محسوب می‌شوند و حاوی مقادیر زیای میکروارگانیسم‌های مفیدی هستند که به تعادل اکوسیستم داخلی بدن یاری می‌بخشد.» وی اضافه کرد: «این مواد پروبیوتیکی منبع پروتئین بوده و حاوی تعداد زیادی از اسید‌های آمینه ضروری برای سلامت بدن هستند. تریپتوفان از جمله این اسید‌های آمینه محسوب می‌شود که موجب جذب و ذخیره کلیسیم و منیزیم می‌شود و در نهایت به تقویت سیستم عصبی منجر می‌شود.» مدیرعامل شرکت شیر پگاه تهران ادامه داد: «نوشیدن کفیر و استفاده از پروماس در وعده‌های غذایی موجب بهبود بیماری‌های همچون سرماخوردگی، بیماری‌های عفونی، ایدز، سرطان، اسهال و مشکلات روده، زخم معده و همچنین بالا بودن کلسترول و فشار خون می‌شود.» وی در ادامه، اضافه شدن آب به شیر و دیگر فرآورده‌های لبنی یا استفاده از شیرخشک در برخی محصولات را شایعه دانست و گفت: «تنها اتفاقی که برای شیر خام می‌افتد، کاهش چربی موجود در آن و رساندن آن به 5/2 درصد چربی است. نه آبی به شیر اضافه می‌شود و نه اینکه از شیر خشک در آب حل شده به جای شیر استفاده می‌شود. ساخت و تهیه شیر خشک به مراتب سخت‌تر و پرهزینه‌تر از خرید شیر خام است، ضمن اینکه دستگاه‌های تهیه شیر خشک نیز گران قیمت و پیشرفته هستند. اینجا فقط شیر عاری از میکروب شده و از چربی آن کاسته می‌شود.»

 

منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان