ماهان شبکه ایرانیان

دیدار جمعی از خبرنگاران و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بویراحمد با خانواده شهید خداعفو عبدیانی

با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بویراحمد از خانواده شهید خداعفو عبدیانی، از شهدای رسانه استان کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شد.

دیدار جمعی از خبرنگاران و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بویراحمد با خانواده شهید خداعفو عبدیانی

به گزارش ایسنا،سرهنگ داریوش مثنوی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بویراحمد که به همراه جمعی از خبرنگاران رسانه‌ها در دیدار با خانواده شهید خداعفو عبدیانی از خانواده این شهید والا مقام تجلیل کرد، ضمن گرامیداشت 17 مرداد سالروز شهادت شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار، گفت: شهید خداعفو عبدیانی از شهدای رسانه و افتخار استان کهگیلویه و بویراحمد  است .

وی با اشاره به رسالت مهم و سنگین قشر خبرنگار افزود: نعمت آزادی الهی در کار خبرنگاران تحقق می‌یابد و خبرنگاران برای توسعه هر چه بیشتر استان کهگیلویه و بویراحمد قلم بزنند و تلاش کنند .

مثنوی بیان کرد: شهدا بزرگترین سرمایه انقلاب اسلامی هستند و ما هر چه داریم از شهداست.

همچنین "مریم شیرزادی"، همسر شهید خداعفو عبدیان به خبرنگار ایسنا گفت:  شهید خداعفو عبدیان از شهدای رسانه استان است و تا جایی که توانست استان کهگیلویه و بویراحمد را به کشور معرفی کرد.

وی توجه به محرومان و مستضعفان را از خصوصیات شهید عبدیان عنوان کرد و افزود: شهید به محرومیت استان بیشتر می پرداخت. مردم داری، با ایمان، خوش اخلاق و زیاد به صله رحم توجه داشت.

شیرزادی بیان کرد: واقعیت اینست که کار خبرنگاری سخت است و شهید با توجه به یانکه تصویر بردار بود بیشتر پشت صحنه و گمنام بود.

همسر شهید خداعفو عبدیان با بیان اینکه شهید علاقه خاصی به کار خبرنگاری داشت، خاطرنشان کرد: ماموریتی که شهید عبدیان در آن به درجه رفیع شهادت نائل آمد شیفت کاری خودش نبود (آفیش نبود) بلکه با اصرار زیاد جای خود را با یکی از همکارانش عوض کرد بخاطر اینکه می گفت رفتن برای پوشش مانور ارتش، یادآوری خاطرات جبهه و جنگ تحمیلی برایم است.

خانم شیرزادی در پاسخ به این سوال که چه انتظاری از مسئولان دارید؟ تصریح کرد: از مسئولان بدلیل اینکه سرشون شلوغ است، انتظار خاصی نداریم با سرکشی از خانواده‌های شهدا آنها را دلگرم کنند.

شهید "خداعفو عبدیان" دارای مدرک تحصیلی کارشناسی کارگردانی  بود، 21 سال سابقه خدمت در صدا و سیمای جمهوری اسلامی را داشت که 9 سال آن را در شبکه خبر و شبکه تهران بعنوان تصویربردار فعالیت داشت. این شهید والا مقام دارای سه فرزند شامل دو پس و یک دختر است.

به گزارش ایسنا، شهید"خداعفو عبدیانی"تصویر بردار شبکه خبر و شبکه تهران صدا و سیما بود که روز سه شنبه 15آذر ماه سال 84 در اثر سانحه یک فروند هواپیمای C130 پرواز تهران–بندرعباس با جمعی از خبرنگاران، عکاسان، تصویربرداران رسانه‌های مختلف کشور از جمله شهید محمد حسن قریب عکاس و اسماعیل عمرانی خبرنگار خبرگزاری ایسنا و تعدادی از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان