آیا تابهحال به نوع گوشتی که مصرف میکنید توجه کردهاید؟ آیا اهمیتی میدهید که گوشت مورداستفادهی شما از نوع کمچرب و یا پرچرب باشد؟ اگر جزء آن دسته از افراد هستید که به سلامت و تغذیهی خود اهمیت میدهند، با بنیتا همراه شوید تا به بررسی انواع گوشتها بپردازیم.
گوشت گاو

این گوشت با انتقادات بیشماری روبروست. درحالیکه مصرف بیشازحد گوشت قرمز پرچرب میتواند خطرناک باشد، گوشت قرمز کمچرب کلسترول را افزایش نداده و حاوی مواد مغذیای نظیر پروتئین، ویتامین B12، آهن، نیاسین و روی است.
فیلهی گاو کمچرب بوده و مصرف آن به سلامت شما آسیب نخواهد رساند.
گوشت بره

گوشت بره نیز بهمانند گوشت گاو منبع خوبی از پروتئین، اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین B12، نیاسین، روی و آهن است. خوراک بره سرشار از سبزیجات سالم بوده و استفاده از گوشت کمچرب بره در آن میتواند یک وعدهی غذایی کامل برای شما و دوستانتان باشد.
گاومیش آمریکایی

این گوشت قرمز یکی از کمچربترین گوشتها بوده و مصرف آن برای بدن ضرری ندارد. این گوشت در مقایسه با گوشت گاو دارای چربی یکسانی است. بهعلاوه گوشت گاومیش فاقد پلاکهای چربی خطرناکی است که باعث مسدود شدن عروق و بروز حملات قلبی میشوند.
گوشت بز

این گوشت در همهی رستورانها یافت نمیشود، اما سهچهارم از مردم جهان از این گوشت استفاده میکنند. چربی این گوشت بهمراتب کمتر از سایر گوشتهای قرمز بوده و سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. چربی اشباعشدهی این گوشت حتی از مرغ هم کمتر است.
گوشت مرغ

این گوشت دارای مقدار اندکی از چربی اشباعشده بوده و ضرر آن کمتر از گوشت قرمز است. 100 گرم از گوشت مرغ حاوی 25 گرم پروتئین همراه با آمینواسیدهای ضروری بدن، آهن و نیاسین است. این مواد مغذی به رشد سلولها و متابولیسم بدن کمک میکنند. این گوشت در صورت کباب شدن به همراه سالاد سبزیجات طعم دلپذیری خواهد داشت.
بوقلمون

بوقلمون نیز بهمانند گوشت مرغ حاوی تمامی 9 آمینواسید ضروری برای بدن است. این گوشت همچنین دارای اسید اشباعشدهی کمتری نسبت به اکثر گوشتهای قرمز است. برای تهیه این گوشت، آن را برای چند ساعت بر روی یک کبابپز قرار دهید تا کاملاً نرم شود.
جگر

جگر، بهخصوص جگر گاو، یکی از گوشتهای بسیار مغذی برای مصرف است. این گوشت سرشار از پروتئین با کیفیت عالی، ویتامین A، B12 و B6، اسیدفولیک، آهن، روی و آمینواسیدهای ضروری بدن است.