طرز تهیه نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی

باید گیاه خوار باشید تا قدر این غذای سریع، ساده و دل انگیز چینی رو بدونید.

وب‌سایت آشپزباشی: باید گیاه خوار باشید تا قدر این غذای سریع، ساده و دل انگیز چینی رو بدونید.
 
مواد لازم
 
  • نودل برنج 200 گرم
  • روغن گیاهی قدری
  • قارچ 300 گرم
  • سیر 2 حبه
  • فلفل چیلی قرمز 1 عدد
  • زنجبیل 1 تکه
  • کدو 200 گرم
  • گشنیز 1/2 دسته
  • پیازچه 6 عدد
  • نشاسته ذرت 1 قاشق چای خوری
  • سس سویا 2 قاشق غذاخوری
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد 1 قاشق چای خوری
  • سرکه سیب 1/2 قاشق چای خوری
  • اسفناج 100 گرم
  • لیمو ترش 2 عدد
  • سس فلفل تند به دلخواه

 طرز تهیه نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی
 
آماده کردن مواد برای تهیه نودل سبزیجات:

1- نودل رو طبق دستور روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.
2- قارچ‌های بزرگ‌تر رو تکه تکه کنید.
3- سیر رو پوست گرفته، دانه های فلفل چیلی رو جدا کنید و اون‌ها رو ریز خرد کنید.
4- از یک تکه 4 سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.
5- انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.
6- برگ‌های گشنیز رو جدا کنید و ساقه‌هاشون رو یز خرد کنید.
7- پیازچه‌ها رو تمیز شسته و قسمت‌های سفیدشون رو نازک حلقه‌حلقه کنید.
8- اسفناج ها رو درست خرد کنید.

طرز تهیه

1.اول نودل رو بپزید.

2. مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچ‌ها رو اضافه کنید و برای حدود 2 تا 3 دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.

3. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقه‌های گشنیز و قسمت‌های سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای 3 دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.

4. در این میان، نشاسته ذرت رو با 2 قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای 3 دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.

5. اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگ‌های گشنیز رو اضافه کنید.

6. نودل رو در کنار برش های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش های پیازچه روی نودل پخش کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان