ماهان شبکه ایرانیان

کاپیتان کیانی، طلایی در قامت فوتبالیست

کاپیتان تیم تراکتورسازی در دیدار با استقلال نمایش چشمگیری داشت.

به گزارش "ورزش‌سه"، مهدی کیانی در سال های گذشته یکی از بهترین بازیکنان تراکتورسازی بوده است؛ هافبک تدافعی و جنگنده تراکتورسازان همواره در میانه زمین مهره ای تاثیرگذار برای تیمش به حساب آمده و در لیگ هفدهم نیز با وجود مشکلات تراکتور در امر کمبود بازیکن اما توانسته بازی های خوبی را ارائه دهد.


کیانی روز گذشته نیز در ترکیب تراکتورسازی مقابل استقلال به میدان رفت و نمایش فوق العاده ای داشت. او توپ های زیادی را از هافبک وسط استقلال دریافت کرد و در بازیسازی نیز چند بار موفق عمل کرد. کیانی چند پاس خوب را برای مهاجمان ارسال کرد اما آنها قدر ندانستند و در نهایت موقعیت های تراکتور از بین رفت.


کاپیتان تراکتورسازی یک شوت از راه دور زیبا نیز به ثمر رساند که مهدی رحمتی او را در گلزنی ناکام گذاشت. او یک اقدام ارزشمند نیز در بین دو نیمه انجام داد؛ بستن بازوبند کاپیتانی بر دست فرزین گروسیان برای روحیه دادن به گلر جوان موضوعی است که نمی شود به سادگی از آن عبور کرد.

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان