آموزش لغات انگلیسی در موضوع آشپزی

در این جا شما را با چندین لغت در رابطه با آشپزی آشنا میکنم که کاربرد زیادی در زبان انگلیسی دارد. اگر علاقمند به یادگیری زبان انگلیسی هستید با خواندن این لغات اطلاعات تان را افزایش بدهید.

آموزش لغات انگلیسی در موضوع آشپزی

در این جا شما را با چندین لغت در رابطه با آشپزی آشنا میکنم که کاربرد زیادی در زبان انگلیسی دارد. اگر علاقمند به یادگیری زبان انگلیسی هستید با خواندن این لغات اطلاعات تان را افزایش بدهید.

Drain

آبکش کردن

Drain the macaroni when they soften

هنگامی که ماکارونی ها نرم شدند آبکش کنید.

pat dry excess grease

روغن اضافی را گرفتن

pat your pizza dry with napkins or paper towels

روغن اضافی پیتزا را با دستمال یا دستمال کاغذی بگیرید.

Ladle

با ملاقه کشیدن

ladle the soup  into bowls

سوپ را با ملاقه داخل پیاله بکشید.

season with

چاشنی زدن، ادویه زدن

season food with salt

به غذا چاشنی نمک بزنید.

stir in

با قاشق هم زدن

stir in the remaining ingredients

باقی مواد را با قاشق هم بزنید.

whip/whisk

whisk  (هم زدن با حرکت دایره ای)

Whip (هم زدن با حرکت جلو و عقب)

این فعل معمولا در آشپزی به یک معنی به کار می رود. هم زدن.

Crack the eggs and whisk/whip them

تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید.

Chop/ Dice/ Mince

Chop: خرد کردن در اندازه های بزرگ و نا همشکل.

Dice: خرد کردن در اندازه های تقریبا همشکل و کوچک تر.

Mince: ریز ریز خرد کردن.

Saute

سرخ کردن

فرق بین saute و fry چیست؟ saute سرخ کردن غذاهای خرد شده ریز (مثل سبزیجات، میگو، گوشت ریز شده) در روغن کم و با حرارت متوسط تا زیاد است. اما fry سرخ کردن غذاهایی که خرد نشده اند مثل (کوکوی سیب زمینی، سینه مرغ، استیک، فیله ماهی) در روغن نسبتا زیاد و با حرارت کم است.

Add diced onions and saute for few minutes

پیازهای خرد شده را اضافه کرده و چند دقیقه سرخ کنید.

Garnish

تزئین کردن غذا

Garnish soup with chopped coriander leaves

سوپ را با برگ گشنیز خرد شده تزئین کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان