این غذای خوشمزه و متفاوت در واقع نوارهای گوشت گوساله طعم دار شده و سبزیجات است که می توان آن را روی باربکیو یا اجاق گاز آماده کرد. شما می توانید آن را با برنج پخته یا اگ رول و سالاد خیار کره ای سرو کنید. یک غذای متفاوت و فوق العاده خوشمزه.

طرز تهیه:
مخصوص 4 نفر
زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه
فرآیند آماده سازی کلی این غذا 3 ساعت و 20 دقیقه خواهد بود.

مواد لازم:
3قاشق غذاخوری سویاسس
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد
یک حبه سیر خرد شده
یک قاشق چایخوری شکر سفید
2/1 قاشق چایخوری نمک
2/1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
500 گرم راسته گوساله که به اندازه یک انگشت خرد شده باشد
1 هویج که به صورت نوارهای باریک خرد شده باشد
یک پیازچه خرد شده
2/1 پیاز سفید خرد شده

متد پخت:
در یک کیسه پلاستیکی ، سویا سس، روغن کنجد، دانه های کنجد، سیر، شکر ، نمک و فلفل سیاه را هم ترکیب کنید. گوشت، هویج ،پیازچه و پیاز را در داخل کیسه بریزید و در کیسه راببندید و آن را تکان دهید تا سس موجود در کیسه، روی گوشت و سبزیجات را بپوشاند. حالت ایده آل این است که این کیسه یک شب تا صبح در یخچال بماند تا گوشت و سبزیجات کاملا طعمدار شوند. امااگر زمان زیادی ندارید، کیسه را دست کم برای دو ساعت و نیم در داخل یخچال بگذارید.
بعد از سپری شدن این مدت زمان، گریل را با حرارت بالا روشن کنید. گوشت و سبزیجات را از داخل سس خارج کرده و در یک ورقه آلومینیومی (فویل ) بزرگ قرار دهید و آن را روی گریل بگذارید و اجازه دهید تا برای 15 تا 20 دقیقه بپزد. اگر استفاده از گریل برای شما مقدور نیست، می توانید گوشت را روی شعله گاز و در داخل ماهیتابه طبخ کنید. گوشت و هویج شما درطول مدت قرار گرفتن در داخل یخچال کاملا طعم دار شده و تبدیل به غذای خیلی خوشمزه ای خواهد شد که می توانید آن را با پلو صرف کنید. نوش جان