وب سایت آشپزباشی: این ترشی شیرین، با طعم ادویههای مختلف و تکه های انبه، به خوبی ترشیهای انبه ای است که تو رستورانای هندی سرو میشن . می تونید اون رو با انواع غذاها مثل کاری و یا حتی ساندویچ میل کنید. با این مقدار مواد حدود 800 میلی لیتر ترشی درست میشه
مواد لازم
- سرکه سفید 500 میلی لیتر
- شکر400 گرم
- زیره1 قاشق چای خوری
- تخم گشنیز1 قاشق چای خوری
- هل8 عدد
- پودر فلفل چیلی1 قاشق چای خوری
- انبه2 کیلوگرم
- سیاه دانه2 قاشق چای خوری
- نمک1 قاشق چای خوری
- زنجبیل1 تکه
- سیر2 حبه
- فلفل چیلی قرمز 1 عدد
آماده کردن مواد برای تهیه ترشی انبه هندی:
1- دانههای هل رو از غلافشون دربیارید.
2- از انبههای رسیده ولی سفت استفاده کنید. اونها رو پوست بگیرید و خرد کنید.
3- از یک تکه 8 سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. اون رو پوست گرفته و رنده کنید.
4- سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
5- قسمتهای اضافی فلفل چیلی رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.
مراحل تهیه ترشی انبه
1. سرکه و شکر رو در قابلمه ای بزرگ روی حرارت متوسط بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه. ترکیب رو بجوشونید تا حجمش چند سانتی متر کم بشه.
2. در این میان، دانههای زیره رو با تخمهای گشنیز و هل در ماهیتابهای روی حرارت ملایم برشته کنید تا عطرشون بلند شه. بعد اونها رو به همراه پودر فلفل چیلی در هاون بکوبید.
3.ترکیب ادویهها رو به همراه تکههای انبه، سیاهدانه و نمک به ترکیب سرکه و شکر اضافه کنید.
4. بعد زنجبیل رنده شده و سیر رو اضافه کنید و مواد رو بجوشونید. حرارت رو کم کنید و بذارید برای 45 دقیقه تا 1 ساعت، تا ترکیب غلیظ بشه، قل بزنه. در 10 دقیقه آخر، فلفل چیلی قرمز رو اضافه کنید.
5. ترشی رو در ظرفهای شیشهای استرلیزه شده بریزید و دراشون رو محکم ببندید.