ماهان شبکه ایرانیان

حفظ سلامت غذاها در فصل بهار و تابستان

۱- اگر قصد نگهداری غذا در یخچال و فریزر را دارید ، به این نکات توجه داشته باشید: - گوشت، مرغ و ماهی باید در بسته های جدا نگهداری شوند و بسته بندی آنها باید به گونه ای باشد که هوا به داخل وارد نگردد

حفظ سلامت غذاها در فصل بهار و تابستان
1- اگر قصد نگهداری غذا در یخچال و فریزر را دارید ، به این نکات توجه داشته باشید:
- گوشت، مرغ و ماهی باید در بسته های جدا نگهداری شوند و بسته بندی آنها باید به گونه ای باشد که هوا به داخل وارد نگردد. اگر می خواهید گوشت، مرغ و ماهی را در یخچال نگاه دارید، به یاد داشته باشید که فقط تا 24 ساعت می توانید از آنها استفاده کنید.
- تخم مرغ ها را باید در یک ظرف محفوظ جدا و یا در کارتن بگذارید تا دچار ترک خوردگی یا شکستگی نشوند. تخم مرغ را قبل از مصرف نشویید، زیرا با این کار مواد معدنی محافظ پوسته از بین می روند و احتمال جذب باکتری های مختلف توسط تخم مرغ افزایش می یابد. بهتر است تخم مرغ را تا پنج روز بعد از خرید بخورید و زمان مصرف آن را به تعویق نیندازید.
- تمامی محصولات لبنی باید حتماً در یخچال نگهداری شوند.
- محصولاتی مثل گوجه فرنگی، موز، آووکادو و گلابی حتما وقتی که رسیده باشند، در یخچال نگهداری شوند. اگر این محصولات را به شکل نارس و کال خریداری نموده اید، دمای معمولی اتاق برای رسیدن آنها مناسب تر است .
2- غذاها را به درستی بپزید.
هر غذایی دمای درونی مخصوص خودش را دارد. سعی کنید غذاهای مختلف را در دماهای مختلف و متناسب پخت کنید؛ به عنوان مثال:
مرغ : 165 درجه فارنهایت
گوشت: 160 درجه فارنهایت
استیک : 145 درجه فارنهایت
کباب : 145 درجه فارنهایت
ماهی : 145 درجه فارنهایت
تخم مرغ : 160 درجه فارنهایت
3- میوه ها و غذاها را تمیز نگهداری کنید.
زیرا عوامل بیماریزا از یک غذا به غذای دیگر منتقل می شوند؛ همچنین وقتی که ظرف مخصوص برای پختن غذا و در قابلمه به خوبی شسته نشده باشد. وسایل دیگری مثل رنده نیز می توانند در صورت آغشته بودن به مواد ریز غذاهای رنده شده قبلی، عوامل بیماریزا منتقل کنند .
دست ها، دستمال ها، چاقو و سایر وسایل مورد استفاده را خوب بشویید و این عادت خوب را در خودتان تقویت کنید .
4- در نگهداری باقیمانده غذاها دقت کنید .
اگر می خواهید باقیمانده غذاها را در یخچال و فریزر نگاه دارید، فاصله زمانی پخت غذا و قرار دادن آن در یخچال و فریزر بیش از دو ساعت شود. ماهی و تخم مرغ پخته شده نباید بیش از دو روز در یخچال بمانند. مرغ و گوشت نیز نهایتا سه الی چهار روز بیشتر نباید در یخچال نگهداری شوند.
منبع: دنیای تغذیه 97
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان