بیسکویت پای مرغ، بیسکویت مورد علاقه بسیاری است. حال بیسکویتهای مورد نیازتان را درست کنید یا از بیسکویتهایی که خودتان قبلا درست کردهاید، استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
1-کره، یکسوم فنجان
2-یک عدد پیاز خردشده
3- آرد، یک سوم فنجان
4- آب مرغ، یک و نیم فنجان
5- شیر، دوسوم فنجان
6-نمک، نصف قاشق چایخوری
7- فلفل سیاه زمینی، یکچهارم قاشق چایخوری
8- نخودسبز، یک فنجان
9- هویج خردشده، یک فنجان
10-گوشت مرغ پخته و لهشده، دو فنجان
11- آرد، دو فنجان
12- بکینگ پودر، یک دوم قاشق چایخوری
13- نمک، سهچهارم قاشق چایخوری
14- پنج قاشق غذاخوری دسته کوتاه
15- شیر، سه چهارم لیوان
دستور پخت
1- فر را با دمای450 درجه فارنهایت روشن کنید. دو لیتر از غذای گوشت وارد (یا کسرول) را بردارید.
2- دریک ماهی تابه بزرگ پیازخرد شده را سرخ کنید وآرد را اضافه کنید و یک دقیقه طبخ دهید. آب مرغ و شیر را اضافه کنید. بگذارید تا بجوشد و مدام هم بزنید. شعله را کم کنید و بیشتر از دو دقیقه هم بزنید و بپزید و چاشنی نمک وفلفل را بزنید. هویج و نخودسبز و مرغ پخته را اضافه کنید و گوشت وارد را هم بریزید.
3- در یک کاسه متوسط دو فنجان آرد و بکینک پودر و سه چهارم نمک را با هم مخلوط کنید. با قاشق دسته کوتاه آن را بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. و بعد شیر را اضافه کنید تا خمیر درست شود. سپس با قاشق مخلوط مرغ را اضافه کنید.
4- در دمای 450 درجه فارنهایت و 12 تا 15 دقیقه آن را بپزید تا بیسکویتها طلایی شوند. یک تکه فویل آلومینیوم زیر ماهی تابه بگذارید که تابه ته نگیرد.