ماهان شبکه ایرانیان

بیسکویت پای مرغ

بیسکویت پای مرغ، بیسکویت مورد علاقه بسیاری است. حال بیسکویت‌های مورد نیازتان را درست کنید یا از بیسکویت‌هایی که خودتان قبلا درست کرده‌اید، استفاده کنید.

 بیسکوییت

بیسکویت پای مرغ، بیسکویت مورد علاقه بسیاری است. حال بیسکویت‌های مورد نیازتان را درست کنید یا از بیسکویت‌هایی که خودتان قبلا درست کرده‌اید، استفاده کنید.

مواد مورد نیاز:

1-کره، یک‌سوم فنجان 

2-یک عدد پیاز خردشده

3- آرد، یک سوم فنجان 

4- آب مرغ، یک و نیم فنجان 

5- شیر، دوسوم فنجان

6-نمک، نصف قاشق چایخوری 

7- فلفل سیاه زمینی، یک‌چهارم قاشق چایخوری 

8- نخودسبز، یک فنجان 

9- هویج خردشده، یک فنجان

10-گوشت مرغ پخته و له‌شده، دو فنجان

11- آرد، دو فنجان

12- بکینگ پودر، یک دوم قاشق چایخوری

13- نمک، سه‌چهارم قاشق چایخوری 

14- پنج قاشق غذاخوری دسته کوتاه

15- شیر، سه چهارم لیوان

پای مرغ

دستور پخت

1- فر را با دمای450 درجه فارنهایت روشن کنید. دو لیتر از غذای گوشت وارد (یا کسرول) را بردارید.

2- دریک ماهی تابه بزرگ پیازخرد شده را سرخ کنید وآرد را اضافه کنید و یک دقیقه طبخ دهید. آب مرغ و شیر را اضافه کنید. بگذارید تا بجوشد و مدام هم بزنید. شعله را کم کنید و بیشتر از دو دقیقه هم بزنید و بپزید و چاشنی نمک وفلفل را بزنید. هویج و نخودسبز و مرغ پخته را اضافه کنید و گوشت وارد را هم بریزید.

3- در یک کاسه متوسط دو فنجان آرد و بکینک پودر و سه چهارم نمک را با هم مخلوط کنید. با قاشق دسته کوتاه آن را بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. و بعد شیر را اضافه کنید تا خمیر درست شود. سپس با قاشق مخلوط مرغ را اضافه کنید.

4- در دمای 450 درجه فارنهایت و 12 تا 15 دقیقه آن را بپزید تا بیسکویت‌ها طلایی شوند. یک تکه فویل آلومینیوم زیر ماهی تابه بگذارید که تابه ته نگیرد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان