لازانیا یک غذای ایتالیایی بسیار معروف است که تقریبا در همه دنیا طرفداران زیادی دارد. معمولا همه افراد خانواده از افراد کم سن و سال گرفته تا افراد مسن، این غذا را دوست دارند. شاید شهرت آن به خاطر مواد خوشمزه، سس و پنیری است که در درست کردن آن استفاده می شود.
مواد مورد نیاز
• ١٨ عدد رشته فرنگى بزرگ(خمیر لازانیا)
• 700 گرم گوشت چرخ کرده
• ٢ قاشق غذا خورى پیاز خردشده
• ١ قوطى رب گوجه فرنگى (340 گرم)
• ١ شیشه سس گوجه فرنگى (400 گرم)
• یک دوم قاشق چاىخورى نمک
• یک دوم قاشق چایخورى پونه خشک شده
• یک دوم قاشق چایخورى پودر سیر
• ٢ عدد تخم مرغ
• ٣ فنجان پنیر دلمه شده
• ١ پنیر رنده شده موزارلا (450 گرم)
• نصف فنجان پنیر پارمسان
• ٢ قاشق غذاخورى جعفرى خشک شده
• ١ قاشق چاىخورى نمک
• یک دوم قاشق چایخورى فلفل سیاه
دستور پخت
1- یک گاز را براى ٣٧٥ درجه فارنهایت(١٩٠ درجه سانتى گراد)گرم کنید. یک ماهیتابه بزرگ را با آب و کمى نمک پر کنید و ان را بجوشانیدخمیر لازانیا را درون اب جوش بریزید تا دوباره به جوش اید. خمیر لازانیا را براى ٥ دقیقه هم بزنید تا نزدیک به پخت باشد اما براى خوردن سفت باشد،خوب خشکش کنید و با آب سرد ان را شستشو دهید.
2- هنگامى که خمیر لازانیا در حال پخت است،یک قابلمه بزرگ را روى شعله متوسط قرار دهید و گوشت و پیاز را در این قابلمه بپزید و هم بزنید تا گوشت آرد شود و به طور یکنواخت به رنگ صورتى مایل به قهوه اى دراید. حالا روغن اضافى را خالى کنید و دور بندازید. رب گوجه فرنگى ، سس گوجه فرنگى ،نمک،پونه و پودر سیر را هم بزنید. حالا ان ها را نیمجوش کنید و براى ٥ دقیقه بپزید. نصف سس را در یک ظرف ٩x١٣ اینچ (33 در 23 سانتیمتر) بریزید.
3- تخم مرغها را با پنیر رنده شده در یک ظرف مخلوط کنید و هم بزنید و با سه چهارم پنیر موزارلا ،پنیر پارمسان، جعفرى، نمک و فلفل مخلوط کنید. با قاشق،پنیر مخلوط شده را بر روى خمیر لازانیا که در ظرف اماده شده است،بریزید. ابتدا همه خمیرهاى لازانیا با این گوشت ها پر کنید و با پنیر موزارلا و سس همه جاى خمیر لازانیا را بپوشانید.
4- حالا در گاز گرم شده براى ٢٥ تا ٣٠ دقیقه بپزید تا خمیر هاى لازانیا مغز پخت شود و پنیر هاى موزارلا آب شوند.