ماهان شبکه ایرانیان

کاسه لازانیا ایتالیایی

لازانیا یک غذای ایتالیایی بسیار معروف است که تقریبا در همه دنیا طرفداران زیادی دارد. معمولا همه افراد خانواده از افراد کم سن و سال گرفته تا افراد مسن، این غذا را دوست دارند. شاید شهرت آن به خاطر مواد خوشمزه، سس و پنیری است که در درست کردن آن استفاده می شود.

 لازانیا

لازانیا یک غذای ایتالیایی بسیار معروف است که تقریبا در همه دنیا طرفداران زیادی دارد. معمولا همه افراد خانواده از افراد کم سن و سال گرفته تا افراد مسن، این غذا را دوست دارند. شاید شهرت آن به خاطر مواد خوشمزه، سس و پنیری است که در درست کردن آن استفاده می شود.

مواد مورد نیاز

• ١٨ عدد رشته فرنگى بزرگ(خمیر لازانیا)

• 700 گرم گوشت چرخ کرده

• ٢ قاشق غذا خورى پیاز خردشده

• ١ قوطى رب گوجه فرنگى (340 گرم)

• ١ شیشه سس گوجه فرنگى (400 گرم)

• یک دوم قاشق چاى‌خورى نمک

• یک دوم قاشق چای‌خورى پونه خشک شده

• یک دوم قاشق چای‌خورى پودر سیر

• ٢ عدد تخم مرغ

• ٣ فنجان پنیر دلمه شده

• ١  پنیر رنده شده موزارلا (450 گرم)

• نصف فنجان پنیر پارمسان

• ٢ قاشق غذاخورى جعفرى خشک شده

• ١ قاشق چاى‌خورى نمک

• یک دوم قاشق چای‌خورى فلفل سیاه

 لازانیا

   دستور پخت

1- یک گاز را براى ٣٧٥ درجه فارنهایت(١٩٠ درجه سانتى گراد)گرم کنید. یک ماهیتابه بزرگ را با آب و کمى نمک پر کنید و ان را بجوشانیدخمیر لازانیا را درون اب جوش بریزید تا دوباره به جوش اید. خمیر لازانیا را براى ٥ دقیقه هم بزنید تا نزدیک به پخت باشد اما براى خوردن سفت باشد،خوب خشکش کنید و با آب سرد ان را شستشو دهید. 

2- هنگامى که خمیر لازانیا در حال پخت است،یک قابلمه بزرگ را روى شعله متوسط قرار دهید و گوشت و پیاز را در این قابلمه بپزید و هم بزنید تا گوشت آرد شود و به طور یکنواخت به رنگ صورتى مایل به قهوه اى دراید. حالا روغن اضافى را خالى کنید و دور بندازید. رب گوجه فرنگى ، سس گوجه فرنگى ،نمک،پونه و پودر سیر را هم بزنید. حالا ان ها را نیم‌جوش کنید و براى ٥ دقیقه بپزید. نصف سس را در یک ظرف ٩x١٣ اینچ (33 در 23 سانتی‌متر) بریزید. 

3- تخم مرغ‌ها را با پنیر رنده شده در یک ظرف مخلوط کنید و هم بزنید و با سه چهارم پنیر موزارلا ،پنیر پارمسان، جعفرى، نمک و فلفل مخلوط کنید. با قاشق،پنیر مخلوط شده را بر روى خمیر لازانیا که در ظرف اماده شده است،بریزید. ابتدا همه خمیرهاى لازانیا با این گوشت ها پر کنید و با پنیر موزارلا و سس همه جاى خمیر لازانیا را بپوشانید. 

4- حالا در گاز گرم شده براى ٢٥ تا ٣٠ دقیقه بپزید تا خمیر هاى لازانیا مغز پخت شود و پنیر هاى موزارلا آب شوند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی