ماهان شبکه ایرانیان

پزشکان تجویز کردند: خوردن این سبزی‌ها مانع از سرطان پروستات می‌شود

طبق نظر انجمن سرطان آمریکا، تخمین زده می‌شود تعداد افراد جدید مبتلا به سرطان پروستات در این کشور در سال ۲۰۱۶ به ۱۸۰ هزار و ۸۹۰ نفر برسد

طبق نظر انجمن سرطان آمریکا، تخمین زده می‌شود تعداد افراد جدید مبتلا به سرطان پروستات در این کشور در سال 2016 به 180 هزار و 890 نفر برسد. به‌علاوه میزان مرگ‌ومیر این افراد به 26 هزار و 120 تن خواهد رسید. به نظر می‌رسد این سرطان شایع‌ترین نوع آن در میان مردان باشد. در ادامه با بنیتا همراه باشید تا به سراغ راه‌های کنترل این بیماری از طریق سبزیجات برویم.

سرطان پروستات بیشتر در میان مردان بالای 65 سال شایع بوده و در بین مردان زیر 40 سال نادر است. یک مرد از 7 مرد در طول عمر خود به این بیماری مبتلا می‌شود.

راه‌های مختلفی برای یک مرد وجود دارد تا از این طریق خطر ابتلای خود به سرطان پروستات را کاهش دهد. داشتن سلامت بدنی و عدم کشیدن سیگار بخشی از این راه است؛ اما طبق تحقیقات انجام‌شده انتخاب غذاهای سالم به میزان چشمگیری ریسک مبتلا شدن را کاهش می‌دهد.

اکثر مردان داشتن یک برنامه‌ی عملی را دوست دارند، ازاین‌رو ما یک برنامه‌ی روزانه برای تمامی مردان تهیه کرده‌ایم که می‌تواند شانس ابتلای آن‌ها به سرطان پروستات را کاهش دهد.

مصرف سبزیجات چلیپایی را افزایش دهید

سبزیجات «چلیپایی» چیست و چرا باید مصرف شوند؟ سبزیجات چلیپایی شامل کلم بروکلی، کلم پیچ، گل‌کلم، کلم، جوانه بروکسل، تربچه و شلغم می‌شود.

سبزیجات چلیپایی

این مهاجمانِ سرطان حاوی فیتوکمیکال‌هایی هستند که به بدن در دفع مواد سرطان‌زا کمک کرده و با کاهش ابتلا به سرطان پروستات در ارتباط‌اند. یک مطالعه نشان داده است مردانی که سه یا بیش از چند وعده از سبزیجات چلیپایی در هفته استفاده می‌کنند، 41 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.

به سراغ سبزیجاتی از خانواده‌ی سیرها بروید

سیر

سبزیجات متعلق به خانواده ی سیرها نظیر پیاز، سیر، تره‌فرنگی، موسیر و پیازچه به کمک شما خواهند آمد. این سبزیجات سرشار از ترکیبات سولفور مفید بوده و دارای طعم و عطر متفاوتی هستند. این ترکیبات ارگانوسولفوری دارای اثرات ضد سرطانی بوده و اختصاصاً به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات کمک می‌کنند.

مصرف گوجه‌فرنگی را افزایش دهید

گوجه فرنگی و مقابله با سرطان

مطالعات فراوانی به‌طور مشخص از مزایای مصرف بیشتر غذاهای حاوی گوجه‌فرنگی سخن می‌گویند. مردانی که مصرف گوجه‌فرنگی و غذاهای حاوی گوجه‌فرنگی را بیشتر کرده‌اند ریسک کلی ابتلا به سرطان پروستات را به میزان 35 درصد کاهش داده و ریسک اولیه برای ابتلا به این بیماری را نیز 50 درصد کم کرده‌اند.

ترکیبات خاص یافت شده در گوجه‌فرنگی با نام لیکوپِن دلیل اصلی کمک به کاهش خطر سرطان پروستات است. زمانی که گوجه‌فرنگی پخته می‌شود، نظیر استفاده در سس‌های گوجه‌فرنگی، لیکوپن موجود در آن نسبت به زمان خام آن تأثیر بیشتری برای مقابله علیه سرطان دارد.

ظرف خود را با غذاهای رنگارنگ تزئین کنید

میوه های رنگی و مقابله با سرطان

رنگ‌های غنی زرد و نارنجیِ کاروتینوئید موجود در سبزیجاتی نظیر هویج، کدوتنبل، سیب‌زمینی شیرین و ذرت به کاهش خطر سرطان پروستات کمک می‌کنند. کاروتینوئیدها رنگ‌دانه‌هایی هستند که باعث روشن شدن رنگ سبزیجات و میوه‌ها می‌شوند. آن‌ها به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی از سلول‌ها در برابر رادیکال‌های آزاد، مواد نابودکننده‌ی غشای سلولی و DNA محافظت می‌کنند. مطالعات نشان داده است که کاروتینوئیدها نقش مهمی در کاهش خطر سرطان پروستات در مردان ایفا می‌کنند.

از سطح ویتامین D موجود در بدن خود مطلع شوید

مطالعات نشان داده است مردان با سطح ناکافی از ویتامین D نه‌تنها با خطر ابتلا به سرطان پروستات، بلکه خطر سایر سرطان‌ها نیز مواجه هستند. نور خورشید بهترین منبع جذب ویتامین D است. ازاین‌رو حداقل سه بار در هفته و به مدت 10 تا 15 دقیقه پوست خود را در معرض نور آفتاب قرار دهید. دقت داشته باشید مردانی که دارای پوست تیره‌تر هستند باید بیش از 30 دقیقه و به مدت سه بار در هفته در زیر نور آفتاب قرار بگیرند.

مصرف ماهی برای مقابله با سرطان

منابع غذایی نظیر ماهی‌های سالمون، ماهی تن و ماهی خال‌خالی، جگر گاو، زرده‌ی تخم‌مرغ، پنیر و شیر غنی‌شده برای جذب ویتامین D مناسب هستند.

سطح خونی ویتامین D باید بین 30 تا 45 نانوگرم بر میلی‌لیتر باشد. مردانی که به میزان کافی در معرض نور خورشید قرار ندارند یا به‌طور مرتب از مواد غذایی حاوی ویتامین D استفاده نمی‌کنند باید مصرف روزانه 50 میکروگرم از قرص‌های این ویتامین برای اطمینان از جذب آن در بدن را در نظر داشته باشند.

مصرف مواد حاوی فولات را افزایش داده و از مصرف فولیک اسیدهای مصنوعی خودداری کنید

موادی حاوی فولات علیه سرطان پروستات

فولیک اسید در اکثر مولتی‌ویتامین‌ها موجود بوده، اما این ماده با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در ارتباط است. بااین‌حال، منابع غذایی حاوی فولات به کاهش خطر ابتلا به این بیماری کمک می‌کند. منابع غذایی حاوی فولات عدس، اسفناج، کلم بروکلی، لوبیاها، مارچوبه، طالبی و تخم‌مرغ هستند.

مصرف غذاهای سرخ‌شده را کاهش دهید

غذاهای سرخ‌شده‌ای که در دمای بالا پخته می‌شوند خطر بالقوه‌ی تشکیل مواد سرطان‌زا در خود را افزایش می‌دهند. مواد سرطان‌زای بالقوه آمین هیتروسیکلیک (heterocyclic amines) و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه (polycyclic aromatic hydrocarbons) نام دارند. این ترکیبات در گوشت‌هایی که کباب می‌شوند شکل می‌گیرند.

غذاهای سرخ شده و خطر سرطان

یک مطالعه نشان داده است مردانی که یک‌بار در هفته از غذاهای سرخ‌شده نظیر مرغ، ماهی و دونات‌ها استفاده می‌کنند، شانس بالاتری برای ابتلا به سرطان پروستات دارند.

از روی کافی بهره ببرید

مطالعات متعدد نشان داده‌اند «روی» باعث جلوگیری از رشد تومورها شده و سلول‌های سرطان پروستات را نابود می‌کند. اگر یک مرد از کمبود روی در بدن رنج ببرد یا حتی با ازدیاد آن در بدن مواجه شود، در هر دو حالت در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان پروستات قرار می‌گیرد.

غذاهای دریایی، روی و مقابله با سرطان

انتخاب گزینه‌های غذایی مکفی از روی، جذب کافی روی در بدن را تضمین کرده و خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد. منابع غذایی حاوی روی شامل صدف‌های خوراکی، گوشت قرمز، گوشت پرندگان، لوبیاها، آجیل‌ها، خرچنگ، غلات و سبوس‌ها می‌شوند.

 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان