ماهان شبکه ایرانیان

صبح امروز؛

جابری انصاری بیروت را به مقصد تهران ترک کرد

معاون عربی و آفریقا وزارت امور خارجه که جهت دیدار و گفتگو با مقامات عالیرتبه و شخصیت های برجسته سیاسی و دینی لبنان به این کشور سفر کرده بود ، بیروت را به مقصد تهران ترک کرد.

جابری انصاری بیروت را به مقصد تهران ترک کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جابری انصاری معاون عربی و آفریقا وزارت امور خارجه که جهت دیدار و گفتگو با مقامات عالیرتبه و شخصیت های برجسته سیاسی و دینی لبنان به این کشور سفر کرده بود ، در پایان سفر خود صبح پنجشنبه 2 شهریور 96 بیروت را به مقصد تهران ترک کرد.

جابری انصاری در این سفر با رئیس جمهور، رئیس پارلمان، نخست وزیر و وزیر خارجه لبنان دیدار و در خصوص تحولات منطقه ای و روابط دوجانبه گفتگو و رایزنی کرد. وی همچنین در چارچوب برنامه های این سفر با دبیرکل حزب الله، مفتی اهل سنت، رییس مجلس اعلای اسلامی شیعیان، شیخ عقل دروز و پاتریاک مسیحیان مارونی لبنان دیدار و گفتگو کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان