پختن حلقه هایی جذاب و رنگی از جنس شیرینی برای خانواده، تولد بچهها و یا هدیه دادن به دوستانتان کار سختی نیست.با ما همراه باشید تا این تجربه ی شیرین رو به راحتی بدست بیاورید.
با ماندگاری 4 روز – تعداد 20 عدد
مواد لازم
125 گرم کره خرد شده (مطابق با دمای اتاق)
نصف لیوان شکر قهوه¬ای
نصف لیوان عسل
1 عدد زرده تخم مرغ
2 لیوان و نیم آرد
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری پودر میخک
1 لیوان و نیم کرم آیسینگ
یک سوم لیوان ترایفل رنگی برای تزئین
![شیرینی زنجبیلی](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/26/1143160491.jpg)
طرز تهیه
دمای فر را روی 160 تا 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار داده و به دو بخش تقسیم کنید.
کره و شکر و عسل را در ظرفی ریخته و با همزن مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ را به مواد ترکیب شده اضافه کنید..
بعد آرد، جوش شیرین، پودر زنجبیل، پودر دارچین و میخک را به ان اضافه کنید و مخلوط کنید. تا وقتی که مواد یکدست و نرم نشدند همزن را خارج نکنید.
با استفاده از وردنه خمیر را به قطر نیم سانتی متر مابین دو کاغذ روغنی پهن کرده و با قالب دایره با سایز 7 سانتی متر برش دهید. سپس وسط خمیر بیسکویت را با قالب دایرهای به سایز دو سانتی متر خالی کنید و در سینی فر بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که طلایی شود بپزید. بعد از پخت بیسکویتها را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
پودر آیسینگ را با اب ولرم ترکیب کنید و روی بیسکویتها پخش کنید و با ترافل رنگی تزیین کنید.
نکته:
این دستور برای تعداد 20 عدد بیسکویت است.
توصیه میشود از قالب دندانه دار استفاده کنید.
این بیسکویتها در فضای آزاد به مدت 4 روز و در فریزر به مدت 2ماه ماندگاری دارد.