در یک روز سرد پاییزی هیچ چیز مثل یک فنجان قهوه گرم به آدم مزه نمیدهد. البته به شرط این که قهوه همان قهوه همیشه و تکراری نباشد که هر روز چه در بیرون و چه در داخل خانه میخوریم. در این مطلب شش روش برای متفاوت کردن قهوه بیان میشود (روش هفتم همان روش نوشیدن قهوه به صورت سرد است).
TWENTY20
به قهوه خود نمک بزنید تا تلخیاش متعادل شود
میدانیم که کار خندهداری است اما سدیم موجود در نمک باعث میشود تا حس چشایی شما تلخی کمتری را بچشد و نمیگذارد تا دهانتان بد مزه بماند. با این روش میتوانید دوستان قهوهگریز خود را قهوهخور کنید.
TWENTY20
قبل از صاف کردن قهوه دارچین اضافه کنید
دارچین مانع از گلوله گلوله شدن قهوه میشود و بو و عطر دیوانهکنندهای را در آشپزخانه شما به راه میاندازد.
TWENTY20
قهوه را با شکلات شیری میل کنید
کافه لاته شکلاتی میل دارید که هوش از سرتان ببرد؟ بسیار خوب! قهوه را با شکلات شیری که میل کنید زندگی شما در معرض تغییر میگیرد.
قهوه پر از کف برای خود درست کنید
همان کافه لاته شکلاتی به خودی خود کف ندارد. از مایکروویو استفاده کنید تا کفاش را دربیاورید!
HOW SWEET IT IS
قهوه فوری را اول در آب سرد حل کنید
قهوه فوری را در یک جرعه آب سرد حل و سپس آب گرم اضافه کنید. آب سرد باعث میشود تا قهوه فوری مزه پودر یا ماندگی ندهد.
barista
برای صبحانه قدری جو پرک و اسپرسو به قهوه بزنید تا نیرو بگیرید
این کار را در خانه انجام بدهید. یا اگر امکانش بود در قهوهخوریها بخواهید تا برایتان درست کنند.
cookinglight
با شیر و کلوچه قطعاتی به شکل قهوه سرد آماده کنید
این قطعات حکم دسر را دارند منتها دارای کافئین هستند.
PUREWOW