ماهان شبکه ایرانیان

دو پیازه میگو

دو پیازه‌ی میگو یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی‌هاست.

دو پیازه‌ی میگو یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی‌هاست.

مواد لازم:

میگو‌ی پاک شده: 500 گرم

پیاز: یک کیلوگرم

رب گوجه‌فرنگی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

روغن: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه به مقداری

طرز تهیه:

* ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می‌کنیم.

* میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می‌بندیم و حرارت اجاق را کم می‌کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.

* آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می‌کنیم .

* در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم.

* بعد نمک و فلفل و رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

* سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد.

* آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.

نکته:
بعضی‌ها مواد دیگری مثل سیب‌زمینی و سیر و فلفل دلمه‌ای سرخ شده هم به آن اضافه می‌کنند.

لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می‌شود.

دو پیازه میگو

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی