وب سایت سر آشپز: در مورد خواص کلم خیلی شنیده ایم اما خوردن کلم کار آسانی نیست و با ذائقه هرکسی جور نمی شود اما اگر این آموزش آشپزی را دنبال کنید حتماً نظرتان در مورد خوردن کلم تغییر می کند.
 
 مواد لازم:- استاک مرغ یک لیتر 
 - مرغ پخته و ساتوری شده یک دوم پ 
 - کلم بروکلی 150 تا دویست گرم  
 - جو پرک یک پیمانه پر
 - سیر یک حبه 
 - جعفری ریز شده یک سوم پیمانه
 - قارچ خرد شده یک دوم پیمانه 
 - شیر دو پیمانه 
 - خامه یک ق غ 
 - نمک و فلفل سیاه و اب لیمو تازه به میزان لازم 
 
طرز تهیه: 1. استاک مرغو اماده میکنیم تشکیل میشه از اسلکت مرغ و مقداری از گوشت مرغ هر قسمتی دوست داشتید و مقداری آب و  یک حبه سیر و یک عدد پیاز و یک عدد هویج و نمک و فلفل و زرد چوبه رو حرارت میزارید و اجازه میدید کاملااا پخته بشه سپس صافش کنید . 
2  .عصاره ای که میمونه استاک مرغه میتونید بسته بندی کنید و تو فریزر نگهداری کنید و مواقعی که سوپ درست میکنید اماده داشته باشید 
3.استاک رو داخل قابلمه میریزیم جو رو میشوریم داخل قابلمه میریزیم به ترتیب بروکلی و قارچ رو هم اصافه میکنیم  سپس مرغ ساطوری رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم جو کاملا پخته بشه و حسابی غلیظ بشه در اخر شیر رو اضافه میکنیم و جعفری ریز شده
4.شیر رو کم کم اضافه کنید تا غلظت سوپتون دستتون بیاد حالا یا کمتر یا بیشتر از میزان ذکر شده در مواد اولیه 
5.در اخر تست مزه . نمک و فلفل اضافه میکنیم بعد پنج دقیقه از حرارت برمیداریم و خامه رو با مقداری مواد سوپ مخلوط میکنیم که هم دما با سوپ بشه و سوپمون نبره به اصطلاح . بعد داخل ظرف سرو میکشیم و با اب لیمو تازه نوش جان میکنیم . 
*اگر از جو پوست کنده استفاده میکنید حتما جو رو جدا گونه بپزید