ماهان شبکه ایرانیان

دلمه کلم

مواد لازم:

کلم پیچ:١ ‏عدد متوسط

برنج:١ ‏پیمانه

‏ترخان خشک:١ ‏پیمانه سر خالی

مغز گردوی چرخ‌کرده:١ ‏پیمانه

‏ادویه تند:نصف قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ‌کرده:٢5٠ ‏گرم

پیاز:١ ‏عدد

نمک، فلفل، روغن:به مقدار لازم
طرز تهیه

1. ‏پیاز خلال کرده ‏را سرخ نموده ‏و گوشت چرخ‌کرده ‏را به آن بیفزایید تا سرخ ‏شود.

2. مغز گردو و سبزی معطر را افزوده ‏و پس از کمی تفت زیر گاز را خاموش کنید.

3. ادویه تند و نمک را اضافه کرده ‏و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. برنج را جوشانده ‏و آبکشی نمایید. سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

4. کلم را در مقداری آب جوش ریخته و دو قاشق سرکه و نمک اضافه کنید. باید دقت کنید برگ‌ها زیاد نجوشند که شکاف بردارند. پس از آن کلم را در آبکش ‏ریخته و با ملایمت برگ های آن را جدا کنید. سپس وسط هر برگ مقداری مخلوط ‏گوشت و برنج بریزید و لایه‌های اطراف برگ را روی هم جمع کنید.

5. دلمه‌های پیچیده شده ‏را روی هم در قابلمه مناسبی چیده ‏و یک استکان آب به همراه کمی ‏روغن به دلمه‌ها بیفزایید.

6. درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید تا دلمه‌ها بپزند.

دلمه کلم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان