مواد لازم:
کلم پیچ:١ عدد متوسط
برنج:١ پیمانه
ترخان خشک:١ پیمانه سر خالی
مغز گردوی چرخکرده:١ پیمانه
ادویه تند:نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده:٢5٠ گرم
پیاز:١ عدد
نمک، فلفل، روغن:به مقدار لازم
طرز تهیه
1. پیاز خلال کرده را سرخ نموده و گوشت چرخکرده را به آن بیفزایید تا سرخ شود.
2. مغز گردو و سبزی معطر را افزوده و پس از کمی تفت زیر گاز را خاموش کنید.
3. ادویه تند و نمک را اضافه کرده و آن را هم کمی تفت میدهیم. برنج را جوشانده و آبکشی نمایید. سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
4. کلم را در مقداری آب جوش ریخته و دو قاشق سرکه و نمک اضافه کنید. باید دقت کنید برگها زیاد نجوشند که شکاف بردارند. پس از آن کلم را در آبکش ریخته و با ملایمت برگ های آن را جدا کنید. سپس وسط هر برگ مقداری مخلوط گوشت و برنج بریزید و لایههای اطراف برگ را روی هم جمع کنید.
5. دلمههای پیچیده شده را روی هم در قابلمه مناسبی چیده و یک استکان آب به همراه کمی روغن به دلمهها بیفزایید.
6. درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید تا دلمهها بپزند.