خوراک گوشت ایرلندی یکی از محبوبترین غذاهای این کشور است که استفاده از هویج کمی به آن طعم شیرینی می دهد و در عین حال استفاده از رزماری عطر و بوی متفاوتی را به این غذا اضافه می کند. یکی از مزیت های این غذا این است که به مواداولیه زیادی نیاز ندارد و نسبتا سریع هم حاضر می شود. این غذا را می توان با نان و یا پلو سرو کرد.
زمان آماده سازی : 15 دقیقه زمان پخت: 1 ساعت و 45 دقیقه تعداد: 6 نفر
مواد لازم:
1قاشق غذاخوری روغن زیتون
900 گرم گوشت سردست گوسفندی که به شکل مکعب های 3 سانتی متری برش زده شود
2/1 قاشق چایخوری نمک
پودرفلفل سیاه به میزان لازم
یک پیاز بزرگ خرد شده
2هویج پوست کنده که به قطعات درشت خرد شده باشد
4 پیمانه آب
3 سیب زمینی بزرگ پوست کنده که به تکه های بزرگ خرد شود
یک قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده (دل به خواه)
1 پیمانه تره فرنگی تازه خرد شده
کمی جعفری برای تزئین
طرز تهیه:
در ابتدا روغن را در یک قابلمه متوسط گرم کنید. تکه های گوشت گوسفندی را اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه تقریبا قهوه ای رنگ شوند. حالا زمان اضافه کردن نمک و فلفل رسیده است. سپس پیاز و هویج را اضافه کنید و برای دقایقی با گوشت حرارت دهید.
سپس آب را در داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید تا مواد با هم بجوشند و شعله گاز را کم کنید. یک ساعت به غذایتان زمان بدهید. حالا وقت آن فرا رسیده که تست کنید که گوشت پخته شده یا نه. اگر گوشتتان پخته ، سیب زمینی ها را اضافه کنید و بین 15 تا 20 دقیقه به پخت غذا ادامه دهید. پس از آن، تره فرنگی و رزماری را داخل قابلمه بریزید.
در قابلمه را بردارید و سیب زمینی را تست کنید که پخته شده باشد. اگر سیب زمینی پخته بود، غذای شما حاضر است. می توانید این خوراک را در کاسه ریخته و روی آن را با جعفری تزئین نمائید. نوش جان