ماهان شبکه ایرانیان

ته چین کشمش و لپه سمنان

ته‌چین کشمش و لپه یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.

ته‌چین کشمش و لپه یکی از غذاهای محلی استان سمنان است.

مواد لازم:

برنج 3 پیمانه
سینه مرغ 800 گرم
کشمش پلویی یک دوم پیمانه
لپه یک دوم پیمانه
تخم مرغ 2 تا 3 عدد
ماست چکیده ترش 300 گرم
پیاز 1 عدد
زعفران و نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج رو بشویید و خیس کنید، و بعد به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید. لپه رو هم جداگانه بشویید و بپزید.

پیاز رو خلالی کنید و و به همراه سینه مرغ تفت بدید، وقتی مرغ تفت خورد، کمی زعفران، نمک و فلفل بزنید و کمی آب روی مرغ بریزید و اجازه بدید تا بپزه و بعد ریش‌ریش کنید. کشمش رو هم کمی خیس کنید و بعد در روغن تفت بدید. در یک کاسه، تخم مرغ‌ها رو با چنگال بزنید تا باز بشن و بعد ماست چکیده و زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه ته چین رو به برنجتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا در یک قابلمه مورد نظر، کمی برنج بریزید و صاف و فشرده کنید، حالا مرغ‌های ریش‌ریش شده، یک لایه لپه و یک لایه کشمش بریزید و خوب صاف کنید و مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده و صاف کنید و اجازه بدید تا ته چین با حرارت خیلی کم برای مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم دم بیاد.

نکات ◾کشمش رو در روغن داغ تفت ندید، چون خیلی زود میسوزه! ◾حواستون باشه که کشمش به دیواره‌های قابلمه نچسبه، چون میسوزه! ◾ماست ته چین باید ترش باشه تا مخمرهای موجود در اون باعث بشن که برنج پوک تر و خوشمزه تر بشه! ◾ماست خامه‌ای و سون هم برای ته چین خوب هستند! ◾وقتی بخار از قابلمه ته چین بلند شد، میتونید چند تکه کره روی اون بذارید تا ته چین خوش عطر بشه! ◾میتونید به ته چین، کمی دارچین و پودر زیره سبز هم اضافه کنید. این مورد بستگی به سلیقه شما داره. ◾حرارت ته چین هر چی ملایم تر باشه، ته چین بهتری خواهید داشت! ◾من همیشه مرغ ریش‌ریش شده رو توی مخلوطی از ماست چکیده، نمک و فلفل و زعفران برای حداقل 1 ساعت میذارم بمونه، اینطوری مرغ خیلی خوش طعم تر میشه!

ته چین کشمش و لپه سمنان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی