خورش آلوچه بومی شهر کرمان است.
مواد اولیه:
    گوشت 400 گرم
    لوبیاچیتی 100 گرم
    رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
    سبزی خشک (جعفری و گشنیز) 300 گرم
    پیاز سرخشده نصف پیمانه
    آلوچهخشک 100 گرم
    آبلیمو دو قاشق سوپخوری
    روغن نصف پیمانه
    ادویه، زردچوبه، فلفل و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز تفت میدهیم و لوبیای خیسشده را با مقداری آبجوش به گوشت اضافه میکنیم. نمک و تمام ادویهها را افزوده و میگذاریم با حرارت ملایم پخته شود. پس از پخته شدن گوشت و لوبیا، سبزی خشک، آلوچه، آبلیمو و رب را میافزاییم، پس از نیم ساعت جوشیدن، خورش آماده است.
 خورش به
خورش به