پختن مرغ با استخوان به همراه سسی معطر، طعمی لذیذ ایجاد می کند. حالا بنیتا برای شما دستور غذایی خوشمزه با مرغ را آموزش میدهد.
مواد لازم
مرغ تکه شده: 1 کیلو و نیم
رب تندوری: یک سوم لیوان
روغن: یک سوم لیوان
رب گوجهفرنگی: یک چهارم لیوان
زنجبیل له شده: 1 قاشق چایی خوری
فلفل سبز تازه و برش خورده: 1 عدد
گرام ماسالا: 1 قاشق چایخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
آب: 1 لیوان
خامه: 300 میلی لیتر
نمک و فلفل: به مقدار لازم
لیمو: 1 عدد ( آب گرفته )
ترشی انبه، نان و لیموی تازه برای سرو کردن
طرز تهیه
درون ظرفی بزرگ، مرغ و رب تندوری را ترکیب کنید. برای مزهدار کردن مرغ، بگذارید 30 دقیقه یا حتی یک شب بماند.
روغن را درون قابلمه بریزید و با حرارت ملایم، داغ کنید. مرغها را 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید و بپزید و وقتی کاملا پخته شد، آنها را از تابه بیرون بیاورید.
تابهای دیگر بردارید و رب گوجهفرنگی، زنجبیل، فلفل، ادویه و شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. 2 تا 3 دقیقه بپزید تا مواد با هم ترکیب شوند.
خامه را درون آب حل کنید و روی حرارت ملایم بجوشانید؛ سپس مرغها را درون آن بیندازید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.
مخلوط سس را به مرغها اضافه کنید؛ و سپس با آبلیمو مزهدار کنید و با ترشی انبه و نان و لیمو سرو کنید.
نکته: گرام ماسالا نوعی ادویه هندی است. این ادویه ترکیبی از هل، دارچین، زیره، تخم گشنیز و جوز هندی است. گاهی اوقات به آن فلفل نیز اضافه میشود.