ماهان شبکه ایرانیان

خورش مرغ کاری با ترشی انبه

پختن مرغ با استخوان به همراه سسی معطر، طعمی لذیذ ایجاد می کند. حالا بنیتا برای شما دستور غذایی خوشمزه با مرغ را آموزش می‌دهد.

خورش مرغ کاری

پختن مرغ با استخوان به همراه سسی معطر، طعمی لذیذ ایجاد می کند. حالا بنیتا برای شما دستور غذایی خوشمزه با مرغ را آموزش می‌دهد.

مواد لازم

مرغ تکه شده:  1 کیلو و نیم

رب تندوری: یک سوم لیوان

روغن: یک سوم لیوان

رب گوجه‌فرنگی: یک چهارم لیوان

زنجبیل له شده: 1 قاشق چایی خوری

فلفل سبز تازه و برش خورده: 1 عدد

گرام ماسالا: 1 قاشق چایخوری

زیره: 1 قاشق چایخوری

شکر: 1 قاشق چایخوری

آب: 1 لیوان 

خامه: 300 میلی لیتر

نمک و فلفل: به مقدار لازم

لیمو: 1 عدد ( آب گرفته )

ترشی انبه، نان و لیموی تازه برای سرو کردن

مرغ کاری

طرز تهیه 

درون ظرفی بزرگ، مرغ و رب تندوری را ترکیب کنید. برای مزه‌دار کردن مرغ،‌ بگذارید 30 دقیقه یا حتی یک شب بماند.

روغن را درون قابلمه بریزید و با حرارت ملایم، داغ کنید. مرغ‌ها را 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید و بپزید و وقتی کاملا پخته شد، آن‌ها را از تابه بیرون بیاورید.

تابه‌ای دیگر بردارید و رب گوجه‌فرنگی، زنجبیل، فلفل، ادویه و شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. 2 تا 3 دقیقه بپزید تا مواد با هم ترکیب شوند.

خامه را درون آب حل کنید و روی حرارت ملایم بجوشانید؛ سپس مرغ‌ها را درون آن بیندازید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

مخلوط سس را به مرغ‌ها اضافه کنید؛ و سپس با آبلیمو مزه‌دار کنید و با ترشی انبه و نان و لیمو سرو کنید.

نکته: گرام ماسالا نوعی ادویه هندی است. این ادویه ترکیبی از هل، دارچین، زیره، تخم گشنیز و جوز هندی است. گاهی اوقات به آن فلفل نیز اضافه می‌شود.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان