به گزارش خبرنگار مهر، بوریس ماشکوتسوف رییس استودیوی فیلمسازی «سایوزمولت فیلم» با اشاره به ایجاد اولین تکنوپارک انیمیشن کشور در مسکو توضیح داد: ما فعالیت های انجام شده همکاران خود در کشورهای مختلف را مورد بررسی قرار دادیم و به این اطمینان رسیدیم که ایجاد تکنوپارک بسیار درست و لازم است. در این خصوص ما توجه خاصی به کره جنوبی و چین خواهیم داشت و تلاش خواهیم کرد بهترین دستاوردهای هر یک از این کشورها را بیابیم.
وی افزود: برای مثال در چین انیمیشن در برنامه فدرال توسعه اقتصاد قرار گرفته است و ظرف 10 سال، تولید آن 6 برابر رشد داشته است. از سال 2005 در جمهوری خلق چین بیش از 30 تکنوپارک تاسیس شده است که بزرگترین آنها با 300 استودیو در شهر هانگزو قراردارد که 200 هزار دقیقه در سال انیمیشن تولید می کند. دولت کره جنوبی در سال 2000 ایستگاهی دولتی با وظایفی از جمله گسترش صنعت و خلاقیت ایجاد کرده است. حمایت دولتی از صنعت انیمیشن در سال 2016 در این کشور 250 میلیون دلار و حجم تولید آن بیش از 200 هزار دقیقه بود.
ماشکوتسوف درباره راه اندازی تکنوپارک عنوان کرد: کره جنوبی و چین انیمیشن را به شاخه مهمی از اقتصاد تبدیل کرده اند. ساخت تکنوپارک بر پایه «سایوزمولت فیلم» قدم مهمی در راستای فعالیت های اقتصادی است که در آینده می تواند انیمیشن را تبدیل به جزء مهمی از این فعالیت های اقتصادی کند.
وی در پایان بیان کرد: ما در تلاش هستیم به بررسی پیشینه انیمیشن روسیه، موفقیت ها و ناکامی های آن بپردازیم و زیرساخت های آن را تامین کنیم. یقین داریم که فعالیت تکنوپارک در زمینه اجتماعی نتایج بسیار مثبتی به همراه خواهد داشت و خلاقیت مردم را به کار خواهد گرفت که این امر به رشد فرهنگی و حرفه ای افراد کمک بسیاری خواهد کرد.
در چارچوب این تکنوپارک بخش آموزشی ایجاد می شود که به آموزش کارشناسان جوان و نیز به ارتقای تجربیات متخصصان می پردازد.