ماهان شبکه ایرانیان

العبادی: عراق به حمایت ایران نیاز دارد

حیدر العبادی نخست وزیر عراق در یک کنفرانس مطبوعاتی هفتگی گفت: عراق برای مبارزه با گروهک تروریستی داعش به حمایت ایران و واشنگتن نیاز دارد و از ایران و آمریکا می‌خواهم که اختلافات‌شان را بیرون از کشور عراق حل و فصل کنند و تاکید کرد که وحدت ملت عراق از مداخله‌ای خارجی جلوگیری می‌کند و دشمنی میان ایران و آمریکا به ما هیچ ربطی ندارد.

خبرگزاری ایسنا: نخست وزیر عراق گفت: عراق برای مبارزه با داعش به حمایت ایران و واشنگتن نیاز دارد.

به گزارش الجزیره، حیدر العبادی نخست وزیر عراق در یک کنفرانس مطبوعاتی هفتگی گفت: عراق برای مبارزه با گروهک تروریستی داعش به حمایت ایران و واشنگتن نیاز دارد و از ایران و آمریکا می‌خواهم که اختلافات‌شان را بیرون از کشور عراق حل و فصل کنند و تاکید کرد که وحدت ملت عراق از مداخله‌ای خارجی جلوگیری می‌کند و دشمنی میان ایران و آمریکا به ما هیچ ربطی ندارد.

وی در ادامه گفت: در تماس تلفنی اخیر با دونالد ترامپ؛  دولت جدید آمریکا تاکید کرد که از عراق پشتیبانی می‌کند.

الجزیره در ادامه نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و حیدر العبادی، نخست وزیر عراق چند روز پیش با هم تماس تلفنی داشتند و بر مشارکت بلند مدت در زمینه استراتژیکی توافق کردند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان