این پاستا، پاستا به سبک یونانی است که ترکیب فوقالعادهای از مواد غذایی به حساب میآید و طعم خیلی خاصی دارد. شما میتوانید در این غذا، ازهر مدل پاستایی که دوست دارید، استفاده کنید.
مواد لازم:
500 گرم پاستای صدفی یا u شکل
2/1 پیمانه پیاز قرمز خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر خرد شده
500 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان، خرد شده
1 گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
2/1 پیمانه پنیر فتای خرد شده
3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2قاشق چایخوری پونه/ آویشن خشک شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
2 برش لیمو برای تزئین
زمان آمادهسازی: 15 دقیقه زمان تهیه پخت: 15دقیقه مخصوص: 6 نفر
طرز تهیه:
یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و داخل آن کمی نمک بریزید و بگذارید تا آب داخل قابلمه بجوشد. پاستا را داخل آب جوشان ریخته و 8 تا 10 دقیقه صبر کنید تا بپزد و سپس آن را آبکش کنید.
در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. پیاز و سیر را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 2 دقیقه تفت دهید. سپس مرغ را به داخل ماهیتابه اضافه کنید و بپزید و گهگاهی هم بزنید و به پختن ادامه دهید تا مرغها کاملا بپزند و رنگ صورتی آن از بین برود و آب اضافه آن از بین برود (حدود 5 تا6 دقیقه).
شعله گاز را کم کنید و گوجه فرنگی، پنیر فتا، جعفری، آبلیمو، پونه (آویشن) و پاستای پخته شده را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید و 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا تمام مواد با هم ترکیب شده و کاملا گرم شوند. سپس ماهیتابه را از روی شعله گاز بردارید و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنید. حالا میتوانید پاستا را داخل بشقابها کشیده و با برشهای لیمو تزئین کنید.