سرویس سبک زندگی فردا: بروشتا نوعی پیش غذا یا میان وعده ایتالیایی است که بسیار خوشمزه است و مطمئن باشید طرفدار پروپاقرص آن خواهید شد. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.
تعداد: 4 تا 5 نفر
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
مواد لازم 1 / 3 پیمانه پنیر فتا خرد شده با گوجه فرنگی و ریحان
1 / 3 پیمانه گوجه فرنگی خشک، خرد شده
دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر رنده شده
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
8 تا 10 تکه نان باگت فرانسوی
دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، پنیر فتا، گوجه فرنگی خشک، ریحان و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. در کاسهای دیگر، روغن، سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط روغن را روی نانها بمالید. نانها را داخل سینی فر بچینید و حدود 5 دقیقه بپزید تا برشته شوند. از فر خارج کنید. روی آنها حلقههای گوجه فرنگی قرار دهید. روی آن پنیر و دوباره گوجه فرنگی بگذارید. حدود یک تا دو دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر کمی آب شود و گرم سرو کنید.
ارزش غذایی کالری: 181
چربی: 11 گرم
کلسترول: 8 میلی گرم
چربی اشباع شده: 2 گرم
کربوهیدرات: 18 گرم
فیبر: 2 گرم
سدیم: 344 میلی گرم
پتاسیم: 274 میلی گرم