شناسه : ۵۰۵۸۴۸ - جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۷
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس خامه ای
این سیب زمینی های بسیار زیبا و خوشمزه برای کنار غذای اصلی یا به عنوان میان وعده، گزینه بسیار خوبی به شمار می روند
وب سایت روزیاتو: این سیب زمینی های بسیار زیبا و خوشمزه برای کنار غذای اصلی یا به عنوان میان وعده، گزینه بسیار خوبی به شمار می روند.
مواد لازم (4 نفر)- 4 عدد سیب زمینی
- 450 گرم بیکن
- برای سس کره
- 4 قاشق غذاخوری کره آب شده
- 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
برای سس خامه ای- 1 پیمانه شیر
- 250 گرم پنیر خامه ای
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 پیمانه پیاز کوهی (خرد شده)
طرز تهیه- فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- دو عدد سیخ چوبی را روی سطح صاف قرار دهید.سیب زمینی های شسته شده را در میان آن ها بذارید. با استفاده از چاقوی تیز، آن را با ضخامت های نیم سانتی متری برش دهید. مراقب باشید که حلقه های سیب زمینی از هم جدا نشوند.
- سپس سیبزمینی را به مدت 5 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
- کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را با قلم مو روی سیب زمینی ها بمالید.
- نمک و فلفل سیاه بپاشید. سپس در بین هر ورقه، یک لایه بیکن یا ژامبون قرار دهید.
- سیب زمینی ها را به مدت 30 دقیقه درون فر بگذارید تا طلایی شوند.
- در یک شیرجوش کوچک، شیر، پنیر خامه ای، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. پیازکوهی را افزوده و هم بزنید.
- در آخر، سس خامه ای را روی سیب زمینی ها ریخته و سرو کنید.