![کلوچه بادام زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/28/0341040303.jpg)
تنها با یک گاز، مزه کره بادام زمینی درکلوچه احساس میشود و شما می توانید به راحتی این مزه لذیذ را در خانه تجربه کنید. با بنیتا همراه باشید تا تهیه این کلوچه روغنی خوشمزه و ساده را تجربه کنید.
مواد لازم
مقداری خمیر کلوچه شکری-80 مینی کره بادام زمینی- شکر 3/2 فنجان
![تهیه کلوچه بادام زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/28/0341040337.jpg)
1-با خمیر کلوچهها شروع کنید. خمیر را به شکل دایره فرم دهید.و بین ورقههای کاغذ مومی به ضخامت 3 میلیمتر قرار دهید. هرکدام را 30 دقیقه در یخچال یا 15 دقیقه در فریزر نگه دارید تا خودشان را بگیرند و محکم شوند. بعد فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. با کاغذ پوستی لبههای ورقههای پخت را بپوشانید.
2-از یک چاقوی 2 اینچی برای برش گرد استفاده کنید وشکل 80 کلوچه را برش بزنید و آنها را روی ورقههای پخت آماده بگذارید، بپیچانید و سرد کنید و خردهای مورد نیاز را ببرید.
3- ماهی تابه خمیر را به یخچال برگردانید و در وسط هر کلوچه یک مینی کره بادام زمینی قرار دهیدو خمیر را بپیچانید تا کره بادام زمینی بین کلوچهها قرار بگیرد.
![کلوچه بادام زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1395/11/28/0341040352.jpg)
3- کلوچهها را با شکر(3/2 پیمانه) آغشته کنید و به ماهی تابه آماده برگردانید و در داخل ماهی تابه به فاصله قرار دهید. این کار را با بقیه خمیر وشیرینی داخلش تکرار کنید؛ آنها را بپزید و به مدت 14 تا 16 دقیقه در ماهی تابه بچرخانید تا تمام قسمتهای خمیر بپزد و در نهایت کلوچهها طلایی و اطرافش قهوهای شوند. وقبل از اینکه برای سرد شدن به سینی بریزید، اجازه دهید 5 دقیقه روی ورقهها سرد شوند.