منشاء حمص از لبنان است و از آن جا بود که به نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرد. این غذا را میتوان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستورهای مختلفی از این غذا را به شما آموزش میدهد. با ما همراه باشید.
حمص کدو حلوایی
مواد لازم برای 2 نفر
نخود پخته شده: 400 گرم
سیر رنده شده: 2 حبه
ارده: 2 قاشق چایخوری
پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب گرم: 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای مخلوط کدو حلوایی
کدو حلوایی (در قطعههای 2 سانتیمتری): 400 گرم
دارچین: یک و نیم قاشق چایخوری
پودر جوز هتدی: سه چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون: یک و نیم قاشق چایخوری
خلال بادام: 2 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده برای سرو: 2 قاشق چایخوری
نخود پخته برای سرو: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی فر را چرب کنید.
کدو حلوایی را همراه دارچین، جوز هندی و روغن در مخلوطکن ریخته و مخلوط کنید، سپس آن را روی سینی فر قرار دهید.
به مدت 20 دقیقه کدو حلوایی را کباب کنید یا تا زمانی که برشته و نرم شود. سپس بادام را در 5 دقیقه آخر پخت به آن اضافه کنید.
نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید؛ سپس آن را به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید و هم بزنید. بعد روی آن را با پیازچه و نخود پخته تزیین کنید.
نکته: این غذا را میتوان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.
حمص کاری تند تایلندی
مواد لازم برای 2 نفر
نخود پخته شده: 400 گرم
سیر رنده شده: 2 حبه
ارده: 2 قاشق چایخوری
پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب لیمو:2 قاشق چایخوری
شیر نارگیل: نصف لیوان
ادویه کاری تایلندی: یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل قرمز تازه ( جهت تزئین): 1 عدد
طرز تهیه
نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، شیر نارگیل و ادویه تایلندی را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید.
سپس روی آن را با فلفل تازه و برگ ریحان تزیین کنید و همراه با خیار سرو کنید.
نکته: این غذا را میتوان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.