۱۰ دستور خوشمزه و متفاوت برای تهیه حمص _ قسمت پنجم

منشاء حمص از لبنان است و از آن جا بود که به نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرد. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستور‌های مختلفی از این غذا را به شما آموزش می‌دهد. با ما همراه باشید.

 حمص

منشاء حمص از لبنان است و از آن جا بود که به نقاط مختلف جهان گسترش پیدا کرد. این غذا را می‌توان با کراکر، برنج و سبزیجات مصرف کرد. بنیتا دستور‌های مختلفی از این غذا را به شما آموزش می‌دهد. با ما همراه باشید.

حمص کدو حلوایی

حمص کدو حلوایی

مواد لازم برای 2 نفر 

نخود پخته شده: 400 گرم

سیر رنده شده: 2 حبه

ارده: 2 قاشق چایخوری

پودر زیره: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو: 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای مخلوط کدو حلوایی

کدو حلوایی (در قطعه‌های 2 سانتی‌متری): 400 گرم

دارچین: یک و نیم قاشق چایخوری

پودر جوز هتدی: سه چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون: یک و نیم قاشق چایخوری

خلال بادام: 2 قاشق چایخوری

پیازچه خرد شده برای سرو: 2 قاشق چایخوری

نخود پخته برای سرو: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه 

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سینی فر را چرب کنید.

کدو حلوایی را همراه دارچین، جوز هندی و روغن در مخلوط‌کن ریخته و مخلوط کنید، سپس آن را روی سینی فر قرار دهید.

به مدت 20 دقیقه کدو حلوایی را کباب کنید یا تا زمانی که برشته و نرم شود. سپس بادام را در 5 دقیقه آخر پخت به آن اضافه کنید.

نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، روغن و آب گرم را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید؛ سپس آن را به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید و هم بزنید. بعد روی آن را با پیازچه و نخود پخته تزیین کنید.

نکته: این غذا را می‌توان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.

حمص تند تایلندی

حمص کاری تند تایلندی 

مواد لازم برای 2 نفر 

نخود پخته شده: 400 گرم

سیر رنده شده: 2 حبه

ارده: 2 قاشق چایخوری

پودر زیره: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

آب لیمو:2 قاشق چایخوری

شیر نارگیل: نصف لیوان

ادویه کاری تایلندی: یک و نیم قاشق چایخوری

فلفل قرمز تازه ( جهت تزئین): 1 عدد

طرز تهیه 

نخود، سیر، ارده، زیره، نمک، آب لیمو، شیر نارگیل و ادویه تایلندی را در غذاساز ریخته و تا زمانی که مواد به صورت یکدست دربیاید، آن را مخلوط کنید. 

سپس روی آن را با فلفل تازه و برگ ریحان تزیین کنید و همراه با خیار سرو کنید. 

نکته: این غذا را می‌توان در ظرف دربسته به مدت 2 روز نگه داشت.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان