این سالاد برای نخستین بار توسط آشپز معروف انگلیسی، کنستانس اسپری اختراع شد و در اصل در سال 1953 در مراسم تاجگذاری ملکه الیزابت دوم سرو شد. نمونه جدیدی که بنیتا از این سالاد ارائه میکند، میتواند با نمونه اصلی این سالاد برابری کند.
مواد لازم برای 4 نفر
برنج باسماتی: یک و نیم لیوان ( 300 گرم)
فیله سینه مرغ: 700 گرم
مایونز: یک لیوان
خامه: نصف لیوان
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
برگ ریحان تازه: 2 لیوان
شلیل رسیده: 5 عدد
بادام هندی، بو داده و بی:نمک: 2 لیوان
طرز تهیه
برنج را داخل یک قابلمه بزرگ آب جوش بریزید. درب قابلمه را نبندید و منتظر شوید تا برنج نرم شود. سپس آن را آبکش کنید. آبکش برنج را زیر آب سرد بگیرید و بگذارید تا آبش برود.
در این فاصله تکههای مرغ را داخل یک ماهیتابه بزرگ آب جوش بریزید و درب ماهیتابه را ببندید تا حدود 10 دقیقه و یا تا زمانی که مرغ کامل بپزد، آبپز شود. مرغ را درون همان آب مرغ 10 دقیقه خنک کنید. سپس نازک نازک برش دهید.
مایونز، خامه و ادویه کاری را داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. مرغ، ریحان، شلیل و سه چهارم از بادام هندی را هم داخل کاسه بریزید و آنها را آرام با هم مخلوط کنید.
برنج را بین بشقابهای سرو تقسیم کنید. از مخلوط مرغ روی برنج قرار دهید و باقی مانده بادام هندی را روی بشقابها بپاشید.