![](/Upload/Public/Content/Images/1396/06/30/0146470140.jpg)
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان،«زیگمار گابریل» وزیر امور خارجه آلمان گفت: موضع همیشگی و شفاف برلین حمایت از برجام و لزوم پابندی همه طرف ها به این توافق چند جانبه و بین المللی است.
محمدجواد ظریف و زیگمار گابریل وزرای امور خارجه ایران و آلمان در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار و گفت وگو کردند.
در این دیدار مسائل مختلف روابط دو جانبه و منطقه ای به ویژه موضوع همه پرسی در کردستان عراق و نیز برجام مورد گفت وگو و تبادل نظر قرار گرفت.
وزیر امور خارجه آلمان در این دیدار اظهار کرد: موضع همیشگی و شفاف آلمان حمایت از برجام و لزوم پابندی همه طرف ها به این توافق چند جانبه و بین المللی است.
طرفین همچنین هرگونه خدشه به این توافق را ارسال علامتی بد به جامعه جهانی و باعث بی اعتمادی به هرگونه مذاکره و توافق بین المللی ارزیابی کردند.