سارا میشل گلر یک معلم تازه کار در زمینه سبک زندگی است و شرکت شیرینی پزی Foodstirs را به کمک شریکش اداره میکند. اما زمانی که صحبت از آشپزخانه به میان میآید او یک حرفهای به تمام معناست. او در مصاحبهای که به مناسبت راه اندازی خط تولید جدیدش با او انجام شد به مجله InStyle گفت: من خیلی زود تبدیل به ملکه اختراع نکتههای جدید قابل استفاده در آشپزخانه شدم. من در شهر نیویورک بزرگ شدهام و در خانهمان جای زیادی برای استفاده از ابزارهای مختلف نداشتیم. مطمئنا تعجب خواهید کرد از اینکه ذهنتان میتواند چقدر در جایگزین کردن ابزارها خلاق باشد. چند نمونه از راهحلهای او را در ادامه برای شما آوردهایم پس با بنیتا همراه باشید.
1- از یک لیوان یا قالب خمیر بازی به عنوان قالب شیرینی استفاده کنید
اگر فرزندانتان از شما خواستند برایشان شیرینیهای خاص درست کنید میتوانید از قالب ماهی و دایناسور استفاده کنید.
2- اگر نتوانستید وردنه را پیدا کنید، بطری نوشابه همان کار را برایتان انجام میدهد
فقط به یاد داشته باشید که به بطری فشار زیادی وارد نکنید زیرا ممکن است خمیرتان وارفته شود.
3- چاپستیک و چنگال وسیلهای عالی برای هم زدن هستند
چاپستیک، چوبهای مخصوص خوردن غذاهای چینی هستند. این نکته برای ساکنین منهتن نیویورک که به طور معمول غذای چینی سفارش میدهند بسیار خوب است.
4- ماست یونانی بهترین جایگزین برای خامه است
در ضمن سالمتر هم است.
5- تخم مرغهای هم دما با محیط
اگر در دستور آشپزی آمده شده که از تخم مرغهای هم دما با محیط استفاده کنید، آنها را برای چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا به سرعت به دمای محیط برسند.