ماهان شبکه ایرانیان

شفتالی؛ یک غذای لذیذ قبرسی

شفتالی یا کباب شفتالو یک غذای محلی در شمال قبرس و ترکیه است که با گوشت چرخ کرده گوسفندی و لایه ای از پرده چربی، کباب و به همراه سالادی شبیه سالاد شیرازی سرو می شود.

وب سایت روزیاتو: شفتالی یا کباب شفتالو یک غذای محلی در شمال قبرس و ترکیه است که با گوشت چرخ کرده گوسفندی و لایه ای از پرده چربی، کباب و به همراه سالادی شبیه سالاد شیرازی سرو می شود.

مواد لازم

 
  • 500 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند
  • 500 گرم پرده ی چربی
  • 1 عدد پیاز درشت
  • یک مشت جعفری تازه
  • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

 شفتالی، یک غذای لذیذ قبرسی

طرز تهیه

 
    1. پرده چربی شکمی گوسفند را تمیز بشوئید.
    2. پیاز و جعفری را ریز خرد کنید.
    3. گوشت، پیاز، جعفری، پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پرک فلفل قرمز و نمک را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
    4. مخلوط گوشت را در دست به صورت سوسیس فرم داده و کنار بگذارید.
    5. چربی ورقه ای را روی سطح صاف قرار دهید.
    6. سوسیس های گوشتی را روی چربی قرار داده و به اندازه لازم برش دهید تا همه سطح گوشت را بپوشاند.
    7. پس از آماده کردن همه گوشت ها به این صورت، آن را به مدت 10 دقیقه کباب یا گریل کنید.
    8. این غذا را با نان پیتا و سالاد شیرازی سرو می کنند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان