در تهیه این شیرینی که شهرت خاصی در میان ایرانیان دارد از آرد برنج، آرد گندم، پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده میشود. نان برنجی انواع گوناگونی نیز دارد که از آن میان میتوان به نان برنجی ساده و نان برنجی زعفرانی اشاره کرد. در شهر یزد نیز نان برنجی در قناد ی های قدیمی وبزرگ تهیه می شود که هر کدام با شیوه و ابتکار خاصی به تهیه آن همت می گمارند . در بنگاه حاج خلیفه علی رهبر این شیرینی با برنج اعلا و روغن حیوانی درست می شود که باعث اقبال عمومی شد ه است . بر روی نان برنجی اشکالی مانند گل ایجاد می شود و روی آن دانه های خرفه سیاه رنگ ریخته می شود که باعث زیبایی وخوشمز گی آن می شود.