وب سایت آشپزباشی: کینوا خواص فوق العاده ای داره و خیلی سبک تر و خوش هضم تر از برنجه .برای کسانی که رژیم غذایی دارن و تصمیم گرفتن گیاهخوار بشن، کینوا یه انتخاب عالی برای تامین کربوهیدراته.
کینوا برای آسیب های کبدی و همین طور مشکلات گوارشی خیلی مفیده، در عین حال چون پروتئین بالایی داره، احساس سیری ایجاد می کنه و جلوی پرخوری رو می گیره. پس اگه تصمیم دارین میزان کالری مصرفی تون رو کنترل کنید، از این دانه اعجاب انگیز بیشتر استفاده کنید.
مواد لازم:
-
- کینوا 1/2 لیوان
- قارچ1 کیلوگرم
- لوبیا چیتی200 گرم
- گشنیز100 گرم
- خیار شور100 گرم
- ذرت200 گرم
- آبلیمو3 قاشق غذاخوری
- نمکبه میزان لازم
- فلفل سیاهبه میزان لازم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی:
1. کینوا رو با یک لیوان آب به مدت 15 دقیقه بپزید.
2. قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک بپزید.
3. لوبیا چیتی رو از قبل بپزید. (بهتره از شب قبل در آب بخیسونید).
4. از ذرت کنسروی استفاده کنید.
5. گشنیز رو شسته و خرد کنید.
طرز تهیه:
1. کینوای پخته شده، قارچ، ذرت، لوبیا و گشنیز را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. به اون نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنین. یک الی دو ساعت در یخچال بذارین. سالاد شما اماده سرو شده. نوش جان!