ماهان شبکه ایرانیان

سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی

کینوا خواص فوق العاده ای داره و خیلی سبک تر و خوش هضم تر از برنجه .برای کسانی که رژیم غذایی دارن و تصمیم گرفتن گیاهخوار بشن، کینوا یه انتخاب عالی برای تامین کربوهیدراته.

وب سایت آشپزباشی: کینوا خواص فوق العاده ای داره و خیلی سبک تر و خوش هضم تر از برنجه .برای کسانی که رژیم غذایی دارن و تصمیم گرفتن گیاهخوار بشن، کینوا یه انتخاب عالی برای تامین کربوهیدراته.
 
کینوا برای آسیب های کبدی و همین طور مشکلات گوارشی خیلی مفیده، در عین حال چون پروتئین بالایی داره، احساس سیری ایجاد می کنه و جلوی پرخوری رو می گیره. پس اگه تصمیم دارین میزان کالری مصرفی تون رو کنترل کنید، از این دانه اعجاب انگیز بیشتر استفاده کنید.
 
مواد لازم:

  •     کینوا 1/2 لیوان
  •     قارچ1 کیلوگرم
  •     لوبیا چیتی200 گرم
  •     گشنیز100 گرم
  •     خیار شور100 گرم
  •     ذرت200 گرم
  •     آبلیمو3 قاشق غذاخوری
  •     نمکبه میزان لازم
  •     فلفل سیاهبه میزان لازم
  •     روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

 سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی
 
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی:

1. کینوا رو با یک لیوان آب به مدت 15 دقیقه بپزید.

2.  قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک بپزید.

3.  لوبیا چیتی رو از قبل بپزید. (بهتره از شب قبل در آب بخیسونید).

4.  از ذرت کنسروی استفاده کنید.

5.  گشنیز رو شسته و خرد کنید.
 
طرز تهیه:

  1.   کینوای پخته شده، قارچ، ذرت، لوبیا و گشنیز را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. به اون نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنین. یک الی دو ساعت در یخچال بذارین. سالاد شما اماده سرو شده. نوش جان!
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان