
به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی در آغاز جلسه علنی صبح امروز مجلس با بیان اینکه بی تردید جلال طالبانی از شخصیت های مبارز علیه صدام بود، درگذشت او را تسلیت گفت و افزود: او در دوره سخت دفاع مقدس کنار رزمندگان اسلام، علیه رژیم سفاک صدام مبارزه می کرد و از پایه گذاران نظام دموکراتیک عراق بود و در کسوت ریاست جمهوری در این نظام فعالیت داشت.
وی افزود: طالبانی نقش آفرینی بسزایی در عراق داشت و ارتباطات سازنده و خوبی هم با جمهوری اسلامی داشت.
لاریجانی با اعتقاد بر اینکه طالبانی به حق از چهره های ماندگار تاریخ معاصر عراق است، ابراز امیدواری کرد که خانواده او تسلیت وی را بپذیرند.
گفتنی است مجلس دهم صبح امروز جلسهای غیرعلنی نیز داشت. عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی به ایرنا گفته بود: جلسه غیر علنی خانه ملت برای بررسی وضعیت تحقیق و تفحصهای 10 دوره مجلس شورای اسلامی برگزار شد و نمایندگان در جریان آخرین وضعیت این تحقیق و تفحصها قرار گرفتند.
اکبر رنجبرزاده افزود: در این جلسه داود محمدی نماینده قزوین و رییس کمیسیون اصل 90 مجلس گزارشی از تمامی تحقیق و تفحص های انجام شده در مجلس در 10 دوره را برای نمایندگان قرائت می کند.
وی تصریح کرد: رییس کمیسیون اصل 90 مجلس همچنین گزارش مربوط به تحقیق و تفحص های هر دوره را به صورت جداگانه برای نمایندگان قرائت کرد و مجلسیان در جریان آخرین وضعیت تحقیق و تفحص های انجام شده قرار گرفتند.
2727