ماهان شبکه ایرانیان

تحولات قیمتی کالاهای خوراکی در اولین روزهای پائیز

در هفته ابتدایی مهرماه نوسان عمده کالاهای خوراکی در کاهش قیمت اتفاق افتاد.

تحولات قیمتی کالاهای خوراکی در اولین روزهای پائیز

به گزارش ایسنا، آمارهایی که بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی برخی مواد خوراکی در هفته منتهی به هفتم مهرماه منتشر کرد نشان می‌دهد در گروه لبنیات تقریبا ثبات قیمت در اکثر محصولات دیده می‌شود و تنها پنیر غیرپاستوریزه است که حدود 0.7 درصد کاهش دارد.

تخم‌مرغ کالایی است که بیشترین کاهش قیمت را در دوره مورد بررسی داشته و تا 4.2 درصد در قیاس با هفته پایانی شهریورماه ارزان شد. هر شانه تخم مرغ حدود 9500 تا 12 هزار تومان فروش رفت.

برنج دیگر کالای اساسی خوراکی است که ثبات قیمت داشته و ارزانی یا گرانی در آن ثبت نشد، ولی در گروه حبوبات متوسط کاهش 3.6 درصدی قیمت ثبت شده و اقلام آن بین یک تا 6.4 درصد ارزان شد.

در گروه گوشت‌ها، گوشت قرمز به طور متوسط حدود 0.2 درصد افزایش قیمت دارد و هر کیلو گوشت گوسفند با استخوان تا 45 هزار و 280 تومان و گوشت گاو و گوساله بی‌استخوان تا 41 هزار و 520 تومان فروش رفت. همچنین برای گوشت مرغ کاهش 3.3 درصدی قیمت ثبت شده و هر کیلو تا 7090 تومان در سطح شهر فروش رفته است.

در هفته ابتدایی مهرماه میوه 4.2 درصد ارزان و سبزی‌ها تا 1.3 درصد گران شدند. همچنین بهای قند و شکر معادل 0.2 درصد کاهش داشت، ولی قیمت چای خارجی 0.5 درصد و روغن نباتی جامد 0.4 درصد افزایش یافت، روغن نباتی مایع تغییر قیمتی نداشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان