وب سایت آشپزباشی: برای این دستور میتونید از بستنی وانیلی استفاده کنید و اون رو با بستنی با طعم مورد نظرتون (مثلا بستنی انبه)، مربا و یا میوه دلخواهتون مزهدار کنید. همینطور میتونید ادویهها رو از کیک حذف کنید. با این مقدار مواد 12 عدد کیک بستنی کوچک خواهید داشت.
مواد لازم برای کیک بستنی:
- کره 110 گرم
- آرد 3/4 پیمانه
- پودر دارچین 1/4 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل 1/4 قاشق چای خوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- شکر3/4 پیمانه
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو 1 قاشق چای خوری
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 2 عدد بزرگ
- بستنی 1 لیتر
آماده کردن مواد برای تهیه کیک بستنی ادویهدار:
1. بستنی رو هم بزنید تا نرم بشه. می تونید از بستنی با طعم دلخواهتون استفاده کنید و یا بستنی وانیلی رو با بستنی با طعمهای دیگه، مربا و یا هر میوهای که دوست دارید ترکیب کنید.
2. باید کیک بستنی رو حداقل برای 8 ساعت در فریزر بذارید تا سفت بشه.
طرز تهیه کیک بستنی:
1. از قبل فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر 25 در 38 سانتیمتری رو با کره چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید. کاغذ روغنی رو هم چرب کنید.
2. در کاسهای آرد، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک رو با هم ترکیب کنید. در کاسه دیگه، کره، شکر، عسل، رنده پوست و آب لیمو و تخممرغها رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
3. حالا مواد خشک رو به مواد تر اضافه کنید و تا یکدست بشن، خوب با هم ترکیب کنید. خمیر رو یکدست در سینی آماده شده بریزید. کیک رو برای حدود 12 تا 14 دقیقه تا خشک بشه و از دیوارههای سینی فاصله بگیره، بپزید.
4.بذارید تا کیک در سینی برای 5 دقیقه خنک بشه، بعد با چاقو کیک رو از دیوارههای سینی جدا کنید و اون رو برگردونید. کاغذ روغنی رو جدا کنید و بذارید کیک روی توری کاملا خنک بشه.
5. کیک رو روی سطح کار بذارید و از میان نصف کنید تا دو لایه کیک داشته باشید. لایه بالایی رو کنار بذارید. بستنی نرم شده رو روی لایه ی پایینی کیک بمالید. پهنای لایه بستنی باید حدود دو و نیم سانتیمتر باشه. لایه دیگه کیک رو روی بستنی بذارید.
6. کیک بستنی رو در کیسه پلاستیکی بپیچید و حداقل برای 8 ساعت در فریزر بذارید. اون رو به شکل قطعات 3 در 7 سانتی متری برش بزنید و فورا سرو کنید و یا تا 1 هفته در فریزر نگه دارید.