مجله سرآشپز: مینی پای خرما یک عصرانه مقوی و متفاوت است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید.
مواد مورد نیاز
- خمیر تارت: 1 کیلوگرم
- خرما (بدون هسته): 500 گرم
- پودر دارچین: یک چهارم ق چ
- پودر زنجبیل: یک چهارم ق چ
- کنجد: یک چهارم پیمانه
روش پخت
1. با استفاده از وردنه ای خمیر تارت را روی سطح آردپاشی شده، پهن کنید. بعد آن را با کاتر گرد کمی بزرگ تر از قالب های تارت برش بزنید.
2. هر تکه از خمیر را داخل قالب های تارت کوچک ساده قرار دهید. سپس روی آن ها کاغذ روغنی و کمی حبوبات بریزید تا پف نکند. بعد با چنگالی چند سوراخ روی آن بزنید.
3. قالب های تارت را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.
4. خرما، پودر دارچین، پودر زنجبیل و کنجد را درون ظرفی با هم مخلوط کنید.
5. تارت را از فر خارج کنید و درون آن را با مخلوط مواد پر کنید.
6. در صورت تمایل با استفاده از وردنه اضافه خمیر را مجدد پهن کنید و با کاتر ستاره برش بزنید. بعد آن را روی هر تارت بگذارید و مجددا در طبقه وسط فر با دمای 180درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا بپزد.